ADPM Health

Kinga Sebestyen lanseaza studiul „KAPO – Sanatate pe Ghete” in America

Scris de Sorin Dutoiu

Kinga Sebestyen lanseaza studiul KAPO – Sanatate pe Ghete in America, dupa succesul de care a avut parte proiectul in Romania. Sute de persoane din Florida isi vor putea ameliora problemele de sanatate printr-un program de exercitii pe ghete Kangoo Jumps.

Kinga Sebestyen lanseaza studiul „KAPO – Sanatate pe Ghete” in America

Kinga Sebestyen este pregatita sa ajute sute de persoane din America sa se insanatoseasca cu ajutorul programelor de exercitii fizice pe ghete Kangoo Jumps. Cea care a facut acest sport un fenomen international se afla in aceasta perioada in Florida, unde pune bazele unei noi editii a studiului KAPO – Sanatate pe Ghete.

Acest program este derulat in colaborare cu medici renumiti si are scopul de a demonstra beneficiile pe care Kangoo Jumps le are asupra sanatatii.

In Oradea, spre exemplu, 80 de persoane cu diverse afectiuni (diabet zaharat, spondiloza, probleme cu greutatea, cu genunchii, cu coloana) au intrat in studiul KAPO – Sanatate pe Ghete la inceputul acestui an si, dupa 6 luni, au remarcat imbunatatiri considerabile ale starii de sanatate. Acestea au fost monitorizate permanent de cei mai buni medici din regiune, Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, sef lucrari Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, si Dr. Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator, conferentiar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea.

Studiul se afla acum la a doua editie in Oradea si se pregateste prima editie in Cluj-Napoca.

Dat fiind succesul deja dovedit, Kinga Sebestyen planuieste sa extinda proiectul nu doar in Romania, ci si peste hotare. Ea se afla zilele acestea in Florida, Statele Unite ale Americii, unde pune bazele primei editii internationale KAPO – Sanatate pe Ghete. In acest mod, americanii supraponderali si cu probleme de sanatate se vor inscrie in program, vor fi monitorizati de medici si, facand trei sesiuni de Kangoo Jumps pe saptamana, vor observa, la finalul celor sase luni, imbunatatiri considerabile ale starii de sanatate, masurate de medici.

In acest timp, in Cluj-Napoca inscrierile sunt in toi. Cei care isi doresc sa intre in noul modul KAPO din luna ianuarie trebuie sa se inscrie luna aceasta pe www.kangooclub.ro la sectiunea KAPO sau in aplicatia de mobuil JumpClass. Click AICI.

Cei care au probleme cu coloana sau cu genunchii, au multe kilograme in plus, diabet zaharat, spondiloza, reprezintä grupul tinta principal in acest program.

Studiul pilot s-a derulat din in acest an, din februarie pana in septembrie, in Oradea, pe un grup de 80 persoane.

Abordarea este complexa, prin efectuarea saptämanala a 3 ore de exercitii pe ghete, in paralel cu evaluari, masuratori specifice, la debut, mijloc si final de studiu. Evolutia si rezultatele au fost spectaculoase, fapt care a motivat echipa KAPO sa replice programul si in alte orase din tara.

“M-am dedicat 100% acestui studiu in Oradea si sunt extrem de bucuroasa de rezultatele obtinute. Avem zeci de oameni care si-au imbunatatit considerabil starea de sanatate. Au scapat de durerile de spate, de kilogramele in plus, si-au corectat postura, nivelul colesterolului a scazut. Echipa de medici a monitorizat toata evolutia si vom include rezultatele concrete intr-o carte pe care o pregatim in prezent. Am primit cereri de a extinde studiul in toata tara, iar acum vrem sa derulam acelasi program si in Cluj-Napoca. Ii avem alaturi pe Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, sef lucrari Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, si Dr. Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator, conferentiar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea.

Clujenii se pot insanatosi cu Kangoo Jumps. Kinga Sebestyen lanseaza studiul KAPO – Sanatate pe Ghete

Cei care se vor inscrie la noul modul al studiului vor fi monitorizati lunar de specialisti care vor efectua masuratori antropometrice, evaluari si teste comportamente alimentar, scanari ecografice directe ale stratului adipos si muscular, testari de statica vertebrala, testari de imagine corporala”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a derulat in Oradea studiul KAPO – Sanatate pe Ghetele, in prima jumatate a acestui an, alaturi de medicii Alin Iova, Dorina Maria Farcas si Olivia Ligia Burta. In luna octombrie, alaturi de acestia si de peste 1700 de persoane, au doborat recordul mondial, organizand in Piata Unirii din Oradea cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, intrand astfel in Cartea Recordurilor si demonstrand ca acest sport este unul din cele mai iubite in Romania.

 

Kinga Sebestyen a dat startul unui nou studiu de insanatosire pe ghete Kangoo Jumps. Iata cum te poti inscrie!

 

 

 

View this post on Instagram

 

🎉Am o veste extraordinara sa va dau! Vom derula studiul KAPO – Sanatate pe Ghete si in #America! Dupa Oradea si Cluj-Napoca, urmeaza #Florida! 🙌Vom ajuta zeci de oameni sa amelioreze problemele de sanatate cu ajutorul programelor Kangoo Jumps! ❤️ __________________________ I have wonderful news to share with you! We will be developing the KAPO – Health in Boots study in USA as well. After Oradea and Cluj-Napoca, Florida is next. We will help tens of persons improve their health with Kangoo Jumps programs. _____________________________ #kingasebestyen #fatburningbykinga #kangoojumps #reboundboots #kangoo #kangoopower #kangoogirls #sportlife #healthylifestyle #bodytransformation #bodygoals #looseweight #health #injuryrecovery #surgeryrecovery #healthboost #fatburning #kapo #healthonboots

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

2 Comentarii

Scrie un comentariu