Evenimente

Kinga Sebestyen face Kangoo Jumps caritabil online. Ajuta Fondul de Urgenta pentru Spitale

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen organizeaza miercuri, 13 mai, de la ora 18.00, o clasa de Kangoo Jumps online cu scop caritabil. Cei care se alatura orei de sport au donat in prealabil minimum 20 de lei Fondului de Urgenta pentru Spitale Salvati Copiii Romania.

Kinga Sebestyen face Kangoo Jumps caritabil online. Ajuta Fondul de Urgenta pentru Spitale

Kinga Sebestyen continua seria de evenimente specialein folosul comunitatii. Dupa ce a donat masti de protectie personalului din azilele de batrani din Romania, cea care a facut Kangoo Jumps un fenomen international se implica pentru sustinerea Fondului de Urgenta pentru Spitale Salvati Copiii Romania. Miercuri, 13 mai, de la ora 18.00, Kinga va organiza o clasa de Kangoo Jumps online prin platforma Zoom.

Cei care se vor alatura acestei initiative trebuie sa doneze online 20 de lei accesand https://salvaticopiii.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=12635
Donatia de doar 20 lei asigura un loc la clasa pe care o va tine online, în cadrul evenimentului “Saptamana Miscarii”, organizat de Salvati Copiii Romania.

“Am ales sa sustin aceasta clasa caritabila dedicata Fondului de Urgenta pentru Spitale Salvati Copiii Romania.

In ultimii 9 ani, organizatia Salvati Copiii a reusit sa doteze prin programul Fiecare Copil Conteaza, 96 de maternitati si sectii de nou-nascuti, din toate judetele tarii, cu peste 630 de echipamente medicale, care au ajutat la supravietuirea a peste 72.000 de copii.

Criza creata de Covid-19, ne arata ca sistemul medical romanesc este inca o data depasit si ca nu poate face fata de unul singur unei pandemii. Este nevoie de implicarea tuturor, iar in contextul actual, mai mult ca niciodata. Echipamentele de protectie sunt nevoile de baza ale unui medic si sunt prioritare in misiunea lui pentru salvarea celor mici.

Dotarea unitatilor medicale continua, iar noi suntem langa medicii din prima linie pe care ii sprijinim de 9 ani!

Implica-te si tu si doneaza pentru Fondul de Urgenta pentru Spitale, pentru dotarea maternitatilor din Romania cu echipamente medicale performante si echipamente de protectie pentru medici. In urma acestui eveniment ne propunem sa dotam Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, cu un incubator de transport si alte echipemente de protectie indispensabile in aceasta perioada, valoarea lor ajungand la suma de 52 000 euro. Este esential sa continuam impreuna acest efort!”, a declarat Kinga Sebestyen.

Scrie un comentariu