Evenimente

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea

Scris de Ana Kozma

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea, carora le-a vorbit deschis despre experienta sa de viata, invatandu-i sa se bucure de succes, dar sa-si imbratiseze totodata si esecurile!

Kinga Sebestyen a devenit speaker motivational pentru tinerii din Oradea

In cadrul unul eveniment ce a avut loc zilele trecute la Comuniteca din Oradea, Kinga Sebestyen a fost speaker motivational pentru zeci de tineri, impartasindu-le acestora o parte din experienta sa de viata.

A fost prima experienta de acest gen a Kingai, cand a fost nevoita nu sa conduca o ora de Kangoo Jumps, ci sa-si deschida sufletul public. Le-a vorbit tinerilor despre cariera si viata ei, dar si despre esecurile si experientele care au adus-o acolo unde se afla astazi.

Kinga Sebestyen a derulat in Oradea studiul KAPO – Sanatate pe Ghete, in prima jumatate a acestui an, alaturi de medicii Alin Iova, Dorina Maria Farcas si Olivia Ligia Burta. In luna octombrie, alaturi de acestia si de peste 1700 de persoane, au doborat recordul mondial, organizand in Piata Unirii din Oradea cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, intrand astfel in Cartea Recordurilor si demonstrand ca acest sport este unul din cele mai iubite in Romania.

Kinga Sebestyen este un veritabil reper de succes in industria sportului, iar tinerii ce au ascultat-o in premiera in calitate de speaker motivational au avut ce invata de la ea. Pe langa disciplina, ambitie si perseverenta, Kinga le-a explicat cat de important este nu doar sa te bucuri de succes, ci sa-ti imbratisezi esecurile, sa le accepti, sa le intelegi si sa inveti din greseli.

Maine, Kinga isi va relua rolul de speaker si va vorbi din nou public despre cariera sa, despre felul in care reuseste sa motiveze lumea cu fizicul si atitudinea ei de invingatoare, dar si despre cartea pe care o pregateste, Kangoo KAPO, volum ce va aparea in curand.

Kinga Sebestyen a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie

Scrie un comentariu