ADPM Health

Kinga Sebestyen are un abdomen si un posterior de invidiat de la Kangoo Jumps

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen se poate lauda cu o silueta de invidiat, chiar daca nu a tinut niciodata dieta drastica.

Kinga-Sebestyen-USA-foto-Edward-Aninaru-1

Celebra antrenoare de Kangoo Jumps a ajuns sa aiba, la cei 43 de ani ai sai, un abdomen cu patratele si un posterior perfect cu ajutorul acestui sport pe care il preda in toata lumea.  Asemenea rezultate uimitoare le au toti cei care fac Kangoo Jumps in mod frecvent, iar Kinga explica de ce se intampla acest lucru.

“Cu Kangoo Jumps arzi peste 1000 de calorii pe ora. Este un exercitiu cardio foarte bun si distractiv. La orele de grup nu te plictisesti pentru ca este muzica si multa distractie. Kangoo Jumps poate fi facut la orice varsta, si de copii de 6 ani si de oameni in varsta. Exercitiile cu ghete ajuta sa intarim musculatura spatelui, muschii ce sustin coloana, si ne feresc de problemele de sanatate de mai tarziu din aceasta zona. Kangoo Jumps lucreaza foarte bine fesierii, coapsele si abdomenul. Aproape toate fetele care vin la ore au abdomene cu patratele.

Kinga-Sebestyen23

Daca nu mergi la ore de grup, poti alerga singur cu ghetele in parc sau poti face acasa gimnastica mult mai eficienta daca tii ghetele in picioare. Spre exemplu, genuflexiunile si fandarile lucreaza si mai bine muschii daca le faci purtand ghetele. Eu nu tin dieta, doar cu sport ma intretin. Nu exagerez insa cu mancarea nesanatoasa. In aceste zile fac si mai mult sport pentru ca am inceput programul Kangoo Jumps slabeste sanatos in care s-au inscris foarte multi oameni care vor sa slabeasca pana de Craciun cu Kangoo Jumps. Avem chiar si doamne cu greutatea de peste 100 de kilograme care vor sa scape de 15-20, chiar 30 de kilograme pana la inceputul anului viitor”, spune Kinga Sebestyen.

Julie Mayaya Kinga Sebestyen

Seria de evenimente Kangoo Jumps slabeste sanatos a inceput in Baia Mare, si se va termina pe 6 noiembrie in Iasi, urmand apoi o serie de evenimente peste hotare.

Astfel, cei care sunt pasionati de Kangoo Jumps sau vor sa faca pentru prima data acest sport, o mai pot intalni pe Kinga Sebestyen in aceste orase:

 

Arad (29 octombrie)

Radauti (5 noiembrie)

Botosani (4 noiembrie)

Iasi (6 noiembrie)

Cei care vor sa slabeasca pentru sarbatorile de iarna, dar si dupa Craciun si Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmand ca apoi sa continue seria de antrenamente, de trei ori pe saptamana, timp de trei luni, fiind monitorizati de antrenorii acreditati

kangoo-jumps

Mai exact, vor fi trei sesiuni a cate 90 de minute de sport in fiecare saptamana, urmand ca, dupa cele 39 de clase, sa slabeasca si sa aiba in minus 3 marimi la haine.

“Kangoo Jumps slabeste sanatos” este o noua disciplina de slabit si de tonifiat corpul pe care Kinga Sebestyen o lanseaza dupa deja celebra Fat Burning de acum trei ani, prin care a reusit sa slabeasca mii de oameni din tara si de peste hotare.

kinga-kangoo-timisoara

Participantii se pot inscrie in program cu propriile ghete Kangoo Jumps, ori le pot inchiria. Mai multe detalii despre programul “Kangoo Jumps slabeste sanatos” pot fi aflate pe www.kangooclub.ro.

Scrie un comentariu