ADPM Health

Kinga Sebestyen arde 1000 calorii intr-o ora facand asta pe plaja

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen, cea care a facut Kangoo Jumps un fenomen in Romania si peste hotare, face zilnic miscare indiferent unde se afla.

Kinga Sebestyen arde 1000 calorii intr-o ora facand asta pe plaja

Daca nu sustine seminarii si ore de perfectionare pentru instructorii pe care ii acrediteaza, Kinga are grija sa fie activa chiar si in vacanta ori in zilele libere.

Indiferent ca e soare sau ploua, iarna sau vara, isi pune in picioare ghetele rebound si iese la alergat in aer liber. imbina in acest mod exercitiile de cardio cu cele de de streching si de relaxare, reusind sa arda astfel chiar si 1000 de calorii intr-o ora si sa isi tonifieze silueta. Rezultate mult mai bune decat daca ar face acest lucru fara ghete in picioare.

Kinga locuieste, aproape doua saptamani pe luna, in Spania, unde se afla biroul central Kangoo Jumps, astfel ca se bucura de o clima mult mai blanda decat cea din tara ei natala. Prin urmare, iese aproape zilnic la alergat pe plaja sau pe promenada de pe malul marii.

„Eu si in Miercurea Ciucu ies la alergat pe ghete iarna, daca nu e zapada. Ma imbrac bine, imi pun fular si sapca ori caciula, pentru ca incep sa transpir dupa cinci minute. Nu ma opresc timp de o ora, iar la final intru rapid in casa. Acesta este secretul de a alerga la zero grade Celsius. Cand e cald, insa, in special cand sunt in Spania, alerg in parcuri, pe plaja sau pe promenada de pe malul marii. Daca as alerga fara ghete, as arde cam 300 de calorii intr-o ora. Cand am ghetele in picioare ard cel putin dublu. Apoi, imi iau si gantere de 1 kilogram in maini, sau chiar sticle cu apa plata, si fac exercitii cu ele. Ajung in final, dupa o ora, sa ard 1000 de calorii si sa am toti muschii tonifiati. Am avantajul ca ghetele imi protejeaza coloana si articulatiile, nu sunt socuri pe genunchi, asa cum se intampla cand alergi in special pe asfalt. Simti ca zbori atunci cand alergi”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga reuseste in acest mod sa aiba o silueta ideala, la varsta de 44 de ani. Se poate lauda cu un corp perfect, fara urma de celulita, un abdomen plat, cu patratele, coapse si posterior perfect tonifiate.

Meritul il au cei aproape 20 de ani de sport practicat aproape zilnic si programul pe care l-a inventat, Fat Burning By Kinga, care o mentine in forma si cu care a reusit, de altfel, sa ajute mii de oameni sa slabeasca. Inclusiv fiica ei, Sugarka, a slabit peste 60 de kilograme cu acest program.

WOW! Cum arata Kinga Sebestyen la 44 de ani! Abdomen de fier si corp de adolescenta!

La inaltimea de 1,70 m, Kinga Sebestyen are 53 kilograme.

Scrie un comentariu