Stiri Interne

Kinga Sebestyen aniverseaza 10 ani de cand a lansat Kangoo Jumps in Romania

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen va organiza in luna martie o editie cu totul speciala a campaniei sale caritabile Kangoo Jumps pentru Viata. Editia din acest an se suprapune cu aniversarea a zece ani de cand renumita antrenoare a lansat fenomenul Kangoo Jumps in Romania.

Astfel se face ca in luna martie va avea loc o serie de evenimente sportive interesante in Miercurea Ciuc, la care vor participa instructori Kangoo Jumps din 40 de tari printre care Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croatia, Italia, Serbia, Grecia, SUA, Marea Britanie si Argentina. Acestia vor sosi in Romania pentru a tine clase de Kangoo Jumps, programe speciale de fitness si aerobic, pentru a-i fi alaturi Kingai pentreu aceasta aniversare rotunda.

In luna martie, asa cum se intampla de noua ani incoace, Kinga Sebestyen va dona banii stransi din urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflati in Centrul Stelutelor, sub ingrijirea Asociaiei M.A.M.E. La fel vor proceda si instructorii sai acreditati de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul tarii, unindu-si fortele pentru a contribui la un mai bun suport al micutilor care au nevoie de tratament si ingrijire speciala.

In weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reusit sa slabeasca si sa se tonifieze mii de romani de toate varstele. Tot atunci se vor lansa si programe noi menite sa ofere o solutie sanatoasa pentru toti cei care vor sa revina in forma prin sport si alimentatie echilibrata.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregati si acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning by Kinga, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

La 43 de ani, Kinga Sebestyen arde 1200 de calorii zilnic ca sa arate perfect

In urma cu cinci ani Kinga a lansat programul special pentru formarea de presenteri Kangoo Jumps si se poate mandri cu peste 25 de presenteri internationali, adevarati showmen pe scena, care aduc mereu noutati in lumea Kangoo Jumps, cu noi stiluri coregrafice si artistice.

3 Comentarii

Scrie un comentariu