ADPM Health Lifestyle

Kinga Sebestyen ajuta persoanele supraponderale sa slabeasca pana la 150 kilograme. Iata cum te poti inscrie!

Scris de Iancu Iulia

Kinga Sebestyen, instructor si dezvoltator al programelor Kangoo Jumps in Romania, si peste hotare, ajuta persoanele supraponderale, cu greutatea intre 90 si 200 de kilograme, sa slabeasca intr-un mod sanatos, chiar si 150 de kilograme.

Va reusi acest lucru prin programul pe care l-a inventat, Fat Burning, miscare graduala pe ghete rebound, rezistente la o astfel de greutate, si dieta personalizata.

Incepand cu luna ianuarie, cei care se inscriu in acest program, vor incepe antrenamentele personalizate, cate 90 de minute, de trei ori pe saptamana, alaturi de instructorii sai acreditati din intreaga tara. Acestia, avand la indemana programul special Fat Burning su sprijinul specialistilor in nutritie, vor ajuta persoanele supraponderale sa faca sport, prin miscari lejere la inceput, mai energice pe masura ce avanseaza, inclusiv pe ghete cu arcuri rebound din noua generatie, ce suporta greutate de pana la 200 de kilograme. (https://kingasebestyen.com/conceptul-fbbk/)

Se asteapta ca cei care se inscriu in program sa slabeasca cate 10 kilograme pe luna.

Pentru ca cei inscrisi sa fie si mai motivati, la finalul cantonamentului, cei care au avut cele mai bune rezultate, vor fi premiati. Cei care vor reusi sa ajunga la target vor putea castiga premii in bani (500 euro de la Kangoo Club Romania, transformare de look oferita de Tabya, rochie eleganta Mathilde, costum sport Diamond by Adesgo, pachet de beauty Botis Gizella, dieta personalizata Alin Iova, lenjerie Diamond by Adesgo.

Cei care vor sa slabeasca si sa isi schimbe radical stilul de viata se pot inscrie in concurs pana la 7 ianuarie trimitand email cu nume, prenume, localitate si numar de telefon la: fatburning@kingasebestyen.com si vor trebui sa achizitioneze pachetul cu care vor putea sa ajunga la rezultatele dorite: antrenament (250 lei), nutritie (100 lei), ghete rebound (250 euro, inclusiv in rate), program detox (543 lei, doar in prima luna).

Anul trecut, peste 500 de romani s-au inscris pentru a intra intr-un canton ament de trei luni, cu scopul de a scapa de stratul de grasime si de kilogramele in exces. Participantii, supravegheati de instructori din toata tara si de nutritionisti, au fost decisi astfel sa isi schimbe radical stilul de viata, facand miscare si fiind mult mai atenti la alimentatia zilnica.

Cum vor slabi

Ineditul programului “Fat Burning”, dezvoltat de Kinga Sebestyen, consta in imbinarea ideala a sesiunilor de sarituri cu ghete Kangoo Jumps si miscarile cu gantere usoare ce au rolul de a tonifia muschii bratelor, ai spatelui si ai abdomenului. Mai mult, fiecare ora de program Fat Burning se incheie cu o serie de exercitii pe saltea, participantii executandu-le purtand ghete Kangoo Jumps, care cantaresc 4 kilograme .

In acest mod, se ard calorii, se subtiaza stratul de grasime, se elimina celulita, iar intreaga musculatura a trupului devine bine lucrata.

Prin urmare, efortul depus ofera rezultate rapide, uimitoare, iar moralul participantilor se imbunatateste de la o sesiune la alta.

Distractie eficienta

Sesiunile de “Fat Burning” necesita efort continuu, dar fara a se ajunge la extenuare. Kinga a indrumat chiar la realizarea unui mixaj muzical pe ritmurile caruia au loc toate exercitiile fizice, si care ofera un plus de veselie si adrenalina, creand o stare de euforie similara dansului din discoteca, momente in care participantii uita de grijile cotidiene si formeaza o echipa unita.

Consiliere dupa program

Kinga Sebestyen participa la orele demonstrative din cadrul acestui program, monitorizand indeaproape rezultatele participantilor cu o echipa formata din Doctori de la universitatea de medicina Oradea , Kinetoterapeuti , nutritionisti .

Dupa fiecare sesiune, ea sta de vorba cu participantii interesandu-se direct de evolutia acestora, incurajandu-i si oferindu-le sfaturi pentru continuarea programului.

Alimentatie sanatoasa

Programul de nutritie asociat orelor de “Fat Burning” a fost creat de Kinga Sebestyen si sustine o alimentatie sanatoasa, bazata pe produse naturale, cu un consum zilnic de fructe, legume, cereale, carne slaba si suplimente alimentare care sunt recomandate si de specialistii in nutritie. Este un program usor de urmarit, fara diete drastice.

Varste diferite

Cel mai tanar participant la programul “Fat Burning” a avut varsta de 16ani (limita acceptata pentru copii), iar cel mai in varsta 65 de ani.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu