ADPM Health Video

Kinga Sebestyen ajuta gratuit mii de oameni sa nu se ingrase acasa

Scris de Ana Kozma

Kinga Sebestyen marturiseste ca parcurge una din cele mai dificile perioade din viata, fiind nevoita sa stea departe de energia antrenamentelor Kangoo Jumps si de interactiunea cu iubitorii sportului. Intrucat se afla in izolare la domiciliu, Kinga a reinventat modul de comunicare cu fanii sai oferindu-le sprijin online zilnic.

Kinga Sebestyen ajuta gratuit mii de oameni sa nu se ingrase acasa

In fiecare zi, de la ora 18, transmite Live un antrenament pe ghete Kangoo Jumps, de o ora, din propria locuinta. Peste zece mii de oameni urmaresc recomandarile sale de fiecare data, multi dintre acestia facand in acelasi timp antrenamentul acasa si postand fotografii in care apar cu ghetele rebound in picioare.

“Avem o comunitate extrem de frumoasa. Sunt foarte multi fani Kangoo Jumps carora le lipseste energia de la antrenamente. Nu putem intrerupe brusc stilul nostru de viata si este nevoie sa ne adaptam chiar si in aceste conditii neplacute. Trebuie sa ne mentinem silueta si tonusul general chiar si acasa.

Din fericire, ghetele au sistem de amortizare excelent si nu fac zgomot atunci cand sarim in casa. E nevoie sa facem antrenamentul pe un covor gros si e suficient. In fiecare zi facem miscare la ora 18. De fiecare data avem un antrenament diferit, care ne ajuta sa ardem grasimile si sa ne tonifiem musculatura. In plus, dreneaza toxinele din corp si ne intareste muschii spatelui, in special ca acum suntem mai sedentari ca niciodata”, declara Kinga Sebestyen.

Cumparati fructe si legume, nu produse cu valabilitate mare

Kinga ofera suport si in ceea ce priveste stilul alimentar, prin recomandari personalizate.

„E important sa nu consumam alimente procesate. Suntem tentati sa cumparam produse cu termen de valabilitate mare, care rezista mult in aceasta perioada de restrictii. Din contra, pentru ca stam atat de mult in casa, departe de soare si de miscarea in aer liber, avem nevoie mai mult ca niciodata de aport de vitamine. Puteti iesi o data sau de doua ori pe saptamana si sa cumparati fructe si legume care sa ajunga pentru cateva zile. Magazinele nu duc lipsa de asa ceva. Nu va refugiati in produse nesanatoase. Pentru ca asa va slabiti sistemul imunitar, va ingrasati si dezvoltati alte probleme de sanatate”, spune Kinga Sebestyen.

Ce exercitii fizice sa facem acasa

Kinga recomanda efectuarea unor exercitii de baza menite sa accelereze metabolismul si sa arda depunerile de grasime, sa stimuleze sistemul limfatic si sa tonifieze musculatura. In cazul sau, alege sa faca aceste exercitii avand ghetele Kangoo Jumps in picioare, pentru o mai mare eficienta.

• Incepeti cu exercitii de incalzire. Rotire maini, picioare, umeri, gat, extensii, apoi sarituri usoare. Apoi antrenati muschii picioarelor, fesierii, abdomenul, bratele si spatele.

• Faceti serii de genuflexiuni cu coborare cat de jos puteti. Atentie sa mentineti spatele drept.

• Pentru muschii picioarelor si fesieri faceti fandari inainte, din mers si laterale. Greutatea corpului este suficienta, insa ajuta si mai mult daca tineti in mana gantere sau sticle cu apa. Eu tin in picioare ghetele Kangoo Jumps

• Flotari cu mainile la sol si corpul la nivel orizontal. Pentru mai multa eficienta, urcati picioarele pe canapea si pastrati palmele pe podea, corpul fiind astfel inclinat. Mentineti abdomenul incordat si spatele drept tot timpul.

• Ridicari de gantere sau sticle cu apa, laterale sau in fata.

• Pentru triceps faceti flotari verticale, sprijinindu-va cu mainile la spate pe un scaun. Atentie sa nu va dezechilibrati, iar scaunul sa fie stabil.

• Serii de abdomene clasice si laterale, cu picioarele la podea sau ridicate. Aici eu tin in picioare ghetele Kangoo Jumps pentru un mai mare efort, ele cantarind 2 kilograme fiecare.

• Planse cat mai indelungate. Stati pe coate, cu corpul perfect aliniat, nici mai sus, nici mai jos. Incearca sa rezisti macar un minut asa.

Exercitii eficiente ca sa nu te ingrasi acasa. Kinga Sebestyen arde 800 de calorii intr-o ora!

Scrie un comentariu