Stiri Interne

Kinga Sebestyen ajuta copiii sarmani sa aiba din nou acces la educatie si a intrat in provocarea #24micatzopaiala

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen continua seria de proiecte caritabile, in folosul societatii, si, de aceasta data se implica in a ajuta 200 de copii din familii vulnerabile pentru a avea din nou acces la educatie.

Kinga Sebestyen ajuta copiii sarmani sa aiba din nou acces la educatie si a intrat in provocarea #24micatzopaiala

Regina Kangoo Jumps, asa cum este supranumita, a fost alaturi de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria inca de la prima editie a evenimentului Marea Tzopaiala, ce avea loc anual in parcul Herastrau din Bucuresti. Acum a acceptat provocarea #24micatzopaiala, doneaza bani prin SMS si invita instructorii din intreaga comunitate Kangoo Jumps sa procedeze la fel, postand pe social media cate o inregistrare video in care apare realizand o miscare Kangoo Jumps de 24 de ori. Cei care se alatura initiativei si vor sa ajute vor proceda la fel, cu orice exercitiu sportiv doresc, donand in acelasi timp 2 euro lunar trimitand SMS la 8844 cu textul VISE.

Scopul este de a strange 24.000 de euro, din 12.000 de SMS-uri, bani care vor ajuta 200 de copii din familii vulnerabile sa aiba din nou acces la educatie in cele doua after-school-uri ale Fundatiei.

“Kangoo Jumps inseamna sanatate, dar si solidaritate. Suntem o comunitate puternica si imi doresc sa fim uniti si de aceasta data. Ganditi-va ca exista atat de multi copii saraci care nu au bani pentru un telefon sau tableta conectate la internet. Ei nu pot tine pasul cu alti elevi acum, cand accesul la ore se realizeaza online. Educatia este singura lor sansa de a reusi in viata si au mare nevoie de ajutorul nostru. Am acceptat provocarea Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria si imi doresc sa o transmit mai departe celor din comunitatea Kangoo Jumps. Donati 2 euro prin SMS la 8844, scriind textul VISE, si filmati-va facand 24 de repetari ale unui exercitiu Kangoo Jumps, ori al oricarui sport doriti, postati filmul pe social media alaturi de #24micatzopaiala si invitati prietenii vostri sa procedeze la fel. E important sa fim cu totii constienti ca putem ajuta prin acest simplu gest de solidaritate”, declara Kinga Sebestyen.

Provocarea #24micatzopaiala a fost initiata de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria si inlocuieste cea de-a IV-a editie a evenimentului sportiv caritabil Marea Tzopaiala, anulat in contextul restrictiilor impuse de pandemia COVID-19.  Ideea se invarte in jurul numarului 24, atunci cand ar fi trebuit sa aiba loc marele eveniment sportive caritabil – Marea Tzopaiala – 24 mai.

Pentru mai multe informatii, inspiratie in alegerea provocarii dar si detalii despre fondurile stranse si directia acestora, acceseaza: www.fundatiareginamaria.ro

Kinga Sebestyen si medicii Olivia Burta, Alin Iova si Pusa Dorina Farcas au primit certificatul de intrare in Cartea Recordurilor

Scrie un comentariu