Stiri Interne

Kinga Sebestyen a petrecut sarbatorile la 30 de grade. Vacanta in Florida!

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen a avut parte de sarbatori de neuitat intr-unul din cele mai frumoase locuri din Statele Unite ale Americii. Cunoscuta autoare a programelor Kangoo Jumps a ales Florida ca destinatie pentru zilele speciale de la final de an, unde a imbinat profesia cu relaxarea.

Kinga Sebestyen a petrecut sarbatorile la 30 de grade. Vacanta in Florida!

Kinga a plecat in America pentru a pune bazele studiului KAPO – Sanatate pe ghete, prin care va ajuta americanii sa se insanatoseasca prin exercitii Kangoo Jumps.

Dincolo de intalnirile de business, vedeta a avut parte de zile de relaxare, in care s-a bucurat de vremea calda, de plaja, si a vizitat cele mai atractive parcuri de distractii din Florida.

In plus, pentru a-si mentine silueta, a iesit la alergat, la prima ora a diminetii, pe promenada, cu ghetele Kangoo Jumps in picioare, sportul care a ajutat-o sa ajunga la silueta perfecta cu care se poate lauda la varsta sa.

 

“Florida este superba in orice loc. Am ajuns mai intai in Miami, unde am stat cateva zile si am avut cateva intalniri pentru a lansa si acolo studiul KAPO – Sanatate pe Ghete. Vrem sa ajutam si persoanele din America sa se insanatoseasca prin Kangoo Jumps, asa cum am procedat anul trecut in Oradea si in alte orase din Romania. Dupa aceea, am colindat zona si am ajuns in cateva zone extrem de frumoase. Am mers in Orlando la Disneyland, apoi in alte parcuri de distractii splendide, am ajuns la Clearwaters unde sunt cele mai frumoase plaje din regiune, cu apa ca de cristal si plaje cu nisip fin. Am avut un an plin de proiecte, iar oboseala s-a acumulat, asa ca am alocat si cateva zile de odihna, in care am stat la plaja. Nu am uitat de sport, asa ca am iesit in fiecare dimineata la alergat cu ghetele Kangoo Jumps in picioare. Le am cu mine oriunde merg si fac zi de zi miscare, ori alergat ori sesiuni clasice de Kangoo Jumps, pentru a arde caloriile si a mentine corpul tonifiat”, declara Kinga Sebestyen.

 

View this post on Instagram

 

Life is a fairytale 🎡❤️ _______________________ #florida #amusementpark #fairytale #iconpark #kangoojumps #kapo #healthonboots

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

Cum arata meniul sanatos de Craciun al Reginei Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen

Revenita in tara, Kinga a lansat o noua editie a studiului KAPO – Sanatate pe Ghete, in Oradea si Cluj Napoca. Colaboreaza cu medici renumiti si pentru a demonstra beneficiile pe care Kangoo Jumps le are asupra sanatatii.

In Oradea, spre exemplu, 80 de persoane cu diverse afectiuni (diabet zaharat, spondiloza, probleme cu greutatea, cu genunchii, cu coloana) au intrat in studiul KAPO – Sanatate pe Ghete la inceputul acestui an si, dupa 6 luni, au remarcat imbunatatiri considerabile ale starii de sanatate. Acestea au fost monitorizate permanent de cei mai buni medici din regiune, Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, sef lucrari Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, si Dr. Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator, conferentiar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea.

Scrie un comentariu