ADPM Health Stiri Interne

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie asistentelor unui azil de batrani din Oradea

Scris de Ana Kozma

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie angajatilor unui azil de batrani din Oradea. Produsele au fost achizitioate si donate in urma vanzarii online a tricourilor pe care aceasta le-a lansat in scop caritabil.

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie asistentelor unui azil de batrani din Oradea

Membrii comunitatii Kangoo Jumps din intreaga tara au achizitionat aceste tricouri, dar si ghete si accesorii pentru acest sport. Din vanzari, Kinga urmand sa comande si sa doneze masti de protectie azilelor de batrani din intreaga tara.

Prima livrare a fost deja realizata catre Centrul de Reintegrare Sociala din Oradea, ale carui asistente vor putea purta de acum inainte mastile care ii vor proteja pe batranii de care au grija. Urmeaza ca, in zilele urmatoare, sa se doneze alte seturi de produse.

“Asistentele Centrului de Reintegrare Sociala (Asociatia Smiles) din Oradea au primit un set de 50 de masti de protectie. Donatia a fost realizata cu ajutorul celor care au achizitionat zilele trecute tricourile speciale si orice produs de pe www.kangooclub.ro. Doamnele au fost extrem de bucuroase si mi-au marturisit ca aveau mare nevoie de astfel de masti. Mai ales ca batranii pe care ii au in grija trebuie protejati, fiind in grupa de risc maxim in fata COVID-19. Va multumesc si ii felicit pe cei care au acceptat #KingaChallenge si i-au ajutat pe cei aflati in situatii dificile. Urmeaza sa livram alte seturi de masti si altor azile de batrani din tara”, declara Kinga Sebestyen.

Saptamana trecuta, Kinga Sebestyen a decis sa ajute o categorie puternic afectata de pericolul infectarii cu Coronavirus. Batranii aflati in azilele specializate din Romania. Cea care a facut din Kangoo Jumps un fenomen international a mobilizat intreaga comunitate de fani si practicanti ai acestui sport pentru a se implica in campania #Kjpentruviata. In acest sens, va cumpara si va dona masti de protectie pentru a fi purtate de batrani si de cei care au grija de acestia.

Kinga a lansat tricouri sport cu mesajul campaniei. Cu fiecare achizitie a acestora de pe www.kangooclub.ro, cumparatorul va primi in plus o masca de protectie. Iar alta masca va fi donata azilelor de batrani din Romania. Kinga va lansa aceasta initiativa si la nivel international. In fiecare taa in care exista o comunitate puternica de fani Kangoo Jumps.

„Kangoo Jumps inseamna sanatate, pofta de viata si solidaritate. Avem o comunitate puternica de fani ai acestui sport si am fost dintotdeauna uniti in orice ocazie. Acum este important sa dovedim inca o data ca suntem puternici si ca putem ajuta la randul nostru. Am pregatit tricouri sport cu mesajul Kangoo Jumps pentru Viata. Pentru fiecare cumparat, vom dona cate o masca de protectie batranilor si celor care ii ingrijesc in azilele din tara. La fel se va intampla si pentru orice produs, gheata, accesorii sau echipament sport de pe www.kangooclub.ro, in aceasta perioada. Pentru ca mesajul sa se propage si in cercul de prieteni al fiecaruia, ii rog pe cei care au achizitionat tricoul sa posteze o fotografie in care il poarta, alaturi de mesajul ‚Am ajutat si eu! #KingaChallenge’. In acest mod, avem sansa ca din ce in ce mai multe persoane sa se implice si sa ajute”, declara Kinga Sebestyen.

Sub acelasi slogan, Kangoo Jumps pentru Viata, Kinga Sebestyen a ajutat, in ultimii zece ani, prin donatii si taxa de participare la clasele instructorilor sai, Centrul Stelutelor, centrul unde sunt ingrijiti copiii bolnavi de cancer, proiectul Asociatiei M.A.M.E., generandu-se astfel donatii de zeci de mii de euro.

Kinga Sebestyen doneaza masti azilelor de batrani din Romania in timpul pandemiei

Scrie un comentariu