ADPM Health

Kinga Sebestyen a dat startul unui nou studiu de insanatosire pe ghete Kangoo Jumps. Iata cum te poti inscrie!

Scris de Alexandru Manea

Dupa succesul primului studiu KAPO – Sanatate pe ghete, in urma caruia 80 de persoane din Oradea si-au imbunatatit considerabil starea de sanatate prin exercitii de tip Kangoo Jumps monitorizate de medici, Kinga Sebestyen da startul unei noi etape a studiului.

Kinga Sebestyen a dat startul unui nou studiu de insanatosire pe ghete Kangoo Jumps. Iata cum te poti inscrie!

Persoanele care doresc sa urmeze sase luni de antrenamente Kangoo Jumps personalizate, special create pentru a corecta problemele de sanatate, se pot inscrie completand formularul online disponibil pe www.kangooclub.ro.

„Primul studiu KAPO, derulat timp de sase luni anul acesta in Oradea, orasul in care m-am mutat si pe care il iubesc, a avut parte de un succes peste asteptari. Avem cazuri spectaculoase de oameni care si-au imbunatatit starea de sanatate, au scapat de probleme cu coloana, au slabit, corpul mai tonifiat, chiar sunt mai inalte cu 1-2 centimetri dupa ce au reusit sa isi corecteze postura prin exercitii Kangoo Jumps. In plus, au intinerit din punct de vedere metabolic chiar si cu 21 de ani. In studiu am urmarit mai mult de 50 de parametri antopometrici si de compozitie corporala. Alaturi de echipa de medici KAPO, Alin Iova, Olivia Ligia Burta, Dorina Maria Farcas, dam acum startul inscrierilor pentru cel de-al doilea modul. Se pot inscrie persoane sanatoase, care vor sa descopere ce inseamna

Kangoo Jumps ori sa slabeasca, persoane cu diverse afectiuni medicale, precum si copii cu dizabilitati, care se confrunta cu diabet, autism sau sindrom Down. Ne dorim sa dovedim cum Kangoo Jumps poate imbunatati starea de sanatate si cum ofera, in general, o stare de bine tuturor, care ii va face mai bucurosi de viata si mai energici. Inscrierile au inceput deja pe site-ul meu,  www.kangooclub.ro. Acolo am inclus toate detaliile despre ce presupun inscrierile si lunile de antrenament din urmatoarea perioada”, declara Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps este unul din cele mai iubite sporturi de pretutindeni. S-a dovedit faptul ca antrenamentele pe ghete de tip rebound ajuta la recuperare medicala, la imbunatatirea starii de sanatate, la corectarea posturii, la slabit, tonifiere musculara. Rezultatele amanuntite ale studiului KAPO – Sanatate pe ghete vor fi publicate intr-o carte pe care Kinga Sebestyen, alaturi de echipa de medici, o va lansa in curand.

Kinga Sebestyen a organizat, in luna octombrie, in Oradea, cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie. Peste 1500 de oameni au urcat pe ghete rebound, multi dintre ei pentru prima data, si au urmat coregrafia ghidata de Kinga, timp de aproape o ora fara intrerupere. Reprezentantii Guinness Book Of World Records au fost prezenti la eveniment pentru  a verifica si intregistra initiativa.

Persoanele care se inscriu in noul modul al studiului KAPO – Sanatate pe Ghete vor achita o taxa de participare care include inchirierea ghetelor rebound pe intreaga perioada a antrenamentelor, evaluari de lipoterapie, evaluari kineto-terapeutice, analize de laborator.

Mai multe detalii pot fi aflate online pe www.kangooclub.ro la sectiunea KAPO.

Kinga Sebestyen a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu