Stiri externe

Kim Kardashian: Sunt premiata pentru moda, desi apar dezbracata mai tot timpul!

Scris de Administrator

In urma cu doua seri, la ceremonia CFDA Awards 2018, Kim Kardashian West a primit primul premiu de influencer din cariera sa. Si nu orice fel de influencer, ci unul de moda.

Kim Kardashian: Sunt premiata pentru moda, desi apar dezbracata mai tot timpul!

„Sunt cam socata ca castig un premiu pentru moda, cand eu sunt mai tot timpul goala”, a glumit ea in timpul discursului sau de acceptare. „Dar, serios, aceasta este o onoare. Deci, multumesc CFDA pentru acest premiu”, a continuat.

Apoi, Kim a continuat discursul, intr-un mod serios: „Cred ca in urma cu sapte ani, am avut o publicista si cand ea m-a intrebat care sunt obiectivele mele, care sunt visele mele, i-am spus ca vreau doar sa fiu pe coperta unei reviste de moda. Atunci, ea mi-a spus: „Sa gasim niste obiective realiste, pentru ca asta nu se va intampla niciodata”. Si, bineinteles, i-am trimis o copie cu autograf a revistei Vogue, cand a aparut numarul cu mine pe coperta. A fost o adevarata calatorie pentru mine sa ajung aici si sa primesc acest premiu. Am iubit intotdeauna moda si va multumesc mult pentru asta. Inseamna mult pentru mine”.

Desi stilul lui Kim este unul controversat, bifand mai multe aparitii la „prost imbracate”, decat la „bine imbracate”, de-a lungul timpului, statutul ei de influencer nu poate fi contestat. Piesele pe care ea le poarta dispar instant de pe rafturile magazinelor, coafurile ei sunt copiate de milioane de tinere din intreaga lume, iar compania ei de produse cosmetice, realizeaza profituri uriase.

Alaturi de Kim la ceremonie, pentru a o sustine, au fost si surorile sale, Kourtney Kardashian si Kendall Jenner.

@cfda

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

🕶

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Cei mai buni din lumea modei. Cine a castigat CFDA Awards 2018

Scrie un comentariu