News Stiri externe

Kim Kardashian si Selena Gomez cer 500.000 de dolari pentru un post pe Instagram! Kylie Jenner cere dublu!

Scris de Christian Stan

Kim Kardashian a primit 500.000 de dolari pentru o postare pe Instagram prin care promova pastilele care sa combata greturile din timpul sarcinii. Sora mai mica, Kylie cere 1 milion de dolari pentru o singura postare.

Vedetele si influencerii din social media pot castiga sume absurde de bani pentru o singura postare, insa sunt doar cateva personalitati care intrec orice asteptare, printre ele se numara si Kim Kardashian.

Kim a castigat, in 2015, pentru postarea prin care a promovat medicamentul pentru greturile din timpul sarcinii 500.000 de dolari. Compania producatorare, Duchesnay i-a dat lui Kim si o descriere a pastilelor pe care ea sa o ataseze pozei. Pentru ca Duchesnay a mentionat doar efectele pozitive ale medicamentului si nu a precizat nimic despre contraindicatii, postarea lui Kim a atras atentia institutiilor americane pentru protectia consumatorului. Astfel ca ea a fost nevoita sa isi editeze textul si sa il completeze cu toate informatiile necesare. Ulterior, Kim a mai promovat si alte medicamente ale aceleasi companii producatoare.

Nici celelalte surori ale familiei Kardashian nu se lasa mai prejos. Si ele primesc sume exorbitante pentru postarile lor de pe interent prin care promoveaza diferite produse.

Sora lui Kim, Kylie a ajuns sa incaseze fabuloasa suma de 1 milion de dolari pentru o singura postare pe internet, conform unui raport al D’Marie Analytics

“Kylie este un brand mondial, chiar daca multora le vine sa isi dea ochii peste cap, dar aceasta este realitatea. Simtul de antreprenor al tinerei Kylie a ajutat-o sa devina un simbol in marketing si advertising, domenii in care profesionistii adevarati au esuat.” – a declarat CEO-ul companiei D’Marie Analytics, Frank Spadafora.

Daca ne uitam in continuare pe lista cu personalitatile care castiga cel mai mult pentru postarile pe Instagram, Selena Gomez ocupa un loc fruntas. Are 122 milioane de urmaritori si incaseaza cecuri de peste 450.000 de lire sterline.

Nici Cristiano Ronaldo, modelele Cara Delevingne si Gigi Hadid, Nash Grier, Chiara Ferragni, Julie Sarinara, Aimee Song, Danielle Bernstein, Liz Eswein sau jucatorul american de basket, Lebron James nu se lasa mai prejos. Si ei s-au imbogatit datorita avantajelor pe care le are in acest moment social media.

“Instagramul a devenit un instrument de succes al marketingului si al advertising-ului pentru branduri. Si, este incredibil cum celebritatile si influencerii isi monetizeaza postarile.” – a declarat Mike Bandar, co-fondatorul HopperHQ.com

Internetul pune la dispozitia personalitatilor din social media peste 700 de milioane de utilizatori pe luna, la nivel global. Ceea ce inseamna ca ei au la dispozitie un public extraordinar caruia i se pot adresa si, ulterior, genera cumparatori pentru produsele promovate de ei.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu