Stiri externe

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit. Sfârșitul unei ere!

Scris de Ana Kozma

Anul 2021 aduce după sine sfârșitul unei ere. Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit după un mariaj ce a durat 6 ani. Iată motivele acestei separări.

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit. Sfârșitul unei ere!

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit. Presa internațională dă drept sigură această informație. Cei doi nu au confirmat încă oficial separarea, dar toată lumea spune că o vor face curând.

„Deja nu mai petrec timp împreună în calitate de cuplu de luni bune. Se întâlnesc de dragul copiilor, dar locuiesc separat. Kim știe că mariajul s-a încheiat. Știe deja de ceva vreme acest lucru”, a declarat pentru E! o sursă din apropierea familiei.

Nebunia continuă: Kanye West vrea sa divorțeze de Kim, iar pe soacră o numește Kris Jong-Un!

 

Copiii se pare că reprezintă și motivul pentru care divorțul nu a fost încă intentat oficial. Kim Kardashian și Kanye West au împreună 4 copii: North (7 ani), Saint (5 ani), Chicago (2 ani) și Psalm (1 an).

„Vrea să fie sigură că ia cea mai bună decizie pentru copii!”, a adăugat aceeași sursă.

Kanye West, criză de plâns în public: “Apoape că mi-am ucis fiica!”

Conform revistei People, Kanye West știe că soția lui va intenta curând divorțul.

„Știe și el că s-a terminat. Lui Kim i-a ajuns și i-a spus lui Kanye că are nevoie de spațiu pentru a-și analiza viitorul. El e ok. Trist, dar ok. Știe că inevitabilul se va întâmpla cât de curând”, a declarat o altă sursă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim Kardashian și Kanye West se pare că au petrecut și Sărbătorile separat. Ea alături de familie în Late Tahoe, iar el la ferma pe care o deține în Wyoming.

Scrie un comentariu