Stiri externe Video

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Scris de Administrator

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook!

kris-jenner-kim-kardashian-kanye-west

Kris Jenner este foarte mandra de Kim Kardashian si Kanye West, fiica si ginerele ei, pe care a tinut neaparat sa ii laude pe Facebook. Asta deoarece prestigioasa revista Time i-a inclus pe amandoi in topul celor mai influenti oameni din lume.

kanye-west-time

 

Kanye West este apreciat pentru ca nu crede in falsa modestie si este extrem de increzator in fortele proprii. Reprezinta un model din acest punct de vedere.

Kanye West: “De fiecare data cand spun ceva, rup Internetul in doua!”

Mai mult, ii indeamna pe oameni sa gandeasca, sa-si puna intrebari si sa se implice 100% in lucrurile in care cred, sa-si depaseasca mereu limitele.

kim-kardashian-time

Kim Kardashian, pe de alta parte, este un adevarat fenomen in zona de social media. Are 29 de milioane de followeri pe Instagram, 31 de milioane pe Twitter, iar reality show-ul “Keeping Up With The Kardashians” inregistreaza audiente fabuloase.

Scrie un comentariu