News

Kim Kardashian si Eva Marcille, aceeasi rochie la BET Awards! Cine o poarta mai bine?

Scris de Administrator

Kim Kardashian si-a insotit iubitul duminica seara la decernarea premiilor BET. Vedeta reality a purtat o rochie alba, frumoasa. Intamplarea a facut ca actrita Eva Marcille sa poarte o rochie aproximativ la fel, singura diferenta fiind facuta de un fermoar

Duminica seara a avut loc decernarea premiilor BET. Kim Kardashian si-a insotit iubitul, pe Kanye West, care a castigat doua trofee alaturi de Jay-Z. Cei doi si-au asortat tinutele, astfel Kim a purtat o rochie alba, simpla, iar Kanye a purtat o pereche de pantaloni albi si un tricou simplu.

Surpriza a venit insa in momentul in care, pe covorul rosu, si-a facut aparitia actrita Eva Marcille, purtand o rochie asemanatoare cu cea pe care Kim Kardashian a purtat-o, singura diferenta facand-o un fermoar.

Frumoasa rochie ii vine minunat lui Kim, careia ii scoate in evidenta formele apetisante. Nici Eva Marcille nu este de ignorat, intrucat rochia ii vine perfect si arata extrem de bine in contrast cu culoarea pielii. Asadar, cine poarta aceasta rochie mai bine: Kim Kardashian sau Eva Marcille?

Scrie un comentariu