Stiri externe

Kim Kardashian si-a luat sarpe imprimat cu sigla Louis Vuitton

Pasiunea lui Kim Kardashian pentru branduri de lux este deja arhicunoscuta. Dupa ce in februarie ne-a aratat tomberoanele ei Louis Vuitton, sotia lui Kanye West continua sa socheze. Zilele trecute le-a impartasit fanilor de pe Instagram o imagine cu un sarpe boa imprimat cu sigla aceluiasi brand.

Reptila, care este, aparent, noul pet al familiei Kardashian-West, este alintata de vedeta “micul Louis”. Pielea sarpelui pare a fi tiparita in purpuriu si auriu, cu logo-ul Louis Vuitton.

Kim are o istorie indelungata cu serpii. Daca va mai amintiti, fanii ei au inundat pagina de Instagram a lui Taylow Swift cu emoticoane in forma de sarpe, imediat dupa ce Kim a lansat imaginile care pareau sa dovedeasca faptul ca Taylor a stiut de dinainte si aprobat referinta controversata a lui Kanye West despre ea, in piesa “Famous.”

Comentariile urmaritorilor de pe Instagram ai lui Kim nu au intarziat sa apara. In timp ce unii cred ca fotografia este editata in Photoshop, altii  sunt convinsi ca imaginea este reala si cred ca ea reprezinta o incalcare a drepturilor animalelor.

Little Louis.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ea este mama surogat la care a apelat Kim Kardashian

Revista People confirma ca poza este editata

Cei de la People au descoperit ca poza ii apartine designerului grafic Elli Acula, care a postat-o initial pe pagina ei de Instagram, in iunie, anul trecut. Artista spunea atunci “Am gasit imaginea cu acest sarpe boa frumos si am editat-o imediat. Aspectul natural al pielii a fost baza perfecta. Nimeni nu trebuie sa isi faca griji, sarpele nu a fost tatuat.”.

This snake is lit #spiritanimal designed by me // Snake owner @biggreptilesdk

A post shared by Elli Acula (@elli.acula) on

 

Despre autor

Amarandei Nicoleta

Scrie un comentariu