Stiri externe

Kim Kardashian, intr-o rochie din franghii la o petrecere de la Cannes! Iata primele declaratii despre nunta ei cu Kanye!

Scris de Christian Stan

In aceste zile la Cannes se desfasoara un festival de mass-media si televiziune, iar Kim Kardashian si-a facut aparitia pe Croazeta si a participat la petrecerea gazduita de Mail Online pe un iacht. Kim Kardashian a purtat o rochie din franghii creatie Balmain si a dat primele ei declaratii despre nunta cu Kanye West.

kim3

Kim Kardashian a facut furori intr-o rochie din franghii cu accente aurii la petrecerea gazduita aseara, la Cannes, de Mail Online. Vedeta de reality show a punctat prima ei aparitie oficiala dupa nunta care a avut loc la sfarsitul lunii mai la Florenta. Cu acest prilej, Kim a facut si primele declaratii despre casatoria cu Kanye West.

kim-kardashian

„Simt ca viata noastra va fi ca o eterna luna de miere. Ne place sa ne purtam unul cu celalalt ca si cum este ziua noastra in fiecare moment. Incercam sa ne facem viata cat mai amuzanta posibil si sa ne bucuram de fiecare clipa petrecuta impreuna. Calatorim mult, muncim mult, insa suntem conectati mereu pe telefon si incercam sa ne facem fiecare zi una memorabila”, declara Kim Kardashian.

kim2

Una dintre marile surprize ale lui Kanye West pentru ziua nuntii a fost prezenta lui Andrea Bocelli la eveniment, tenorul italian cantand in momentul in care mireasa s-a indreptat spre altar.

„Este un gest specific lui Kanye sa-l aduca pe Andrea Bocelli la nunta noastra. Trebuia sa ma fi asteptat. Ma pregateam sa merg spre Altar si nici macar nu l-am vazut pe tenor acolo. Eram inconjurata de surorile mele care ma ajutau sa-mi potrivesc voalul si credeam ca muzica care se aude este de pe un CD. Cand am vazut ca Bocelli era acolo si canta la nunta noastra am fost coplesita”, spune Kim.

Scrie un comentariu