Stiri externe

Iata primele imagini oficiale de la nunta lui Kim Kardashian si Kanye West! Au castigat 21 de milioane $ in urma nuntii!

Scris de Christian Stan

A fost fara indoiala nunta anului, iar primele imagini de la ceremonia somptuoasa desfasurata la Florenta au fost facute publice de postul E!Entertainment, cel care a cumparat drepturile de a inregistra ceremonia.

kim-kanye2

kim-kanye45

Se estimeaza ca nunta dintre Kim Kardashian si Kanye West a costat nu mai putin de 14 milioane de dolari, insa mirii si-au scos cheltuiala si chiar au avut multe milioane de castigat dupa ce au vandut drepturile de a inregistra si a face fotografii la nunta catre postul de televiziune E!Entertainment, cel care difuzeaza reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians”. Se estimeaza ca Kimye au castigat 21 de milioane de dolari in urma nuntii, ceea ce inseamna un profit frumusel de 7 milioane de dolari pentru celebrul cuplu.

kim-8

kim7

Ieri au aparut primele imagini cu rochia de mireasa pe care Kim a purtat-o in ziua cea mare, piesa vestimentara purtand semnatura celebrului Riccardo Tisci, designerul sef al brandului Givenchy. La randul lui, Kanye a purtat un frac Givenchy, realizat la comanda. Cei doi miri au schimbat in fata altarului verighete Lorraine Schwartz si au spus un DA hotarat in fata unui perete cu flori.

 

 

Scrie un comentariu