Stiri externe

Kim Kardashian recunoaște public că soțul ei este bipolar

Scris de Ana Kozma

După ce Kanye West a făcut o serie de postări controversate pe Twitter, mesaje ulterior șterse, Kim Kardashian recunoaște public faptul că soțul ei este bipolar. Iată cum le afectează acest lucru viața de familie!

Kim Kardashian recunoaște public că soțul ei este bipolar

În ultimele zile, Kanye West a făcut o serie de postări controversate pe contul său oficial de Twitter. Și mai problematic este că mesajele nu tocmai frumoase erau la adresa soției și a soacrei sale. Acestea au fost șterse ulterior, dar au stârnit numeroase reacții în presă și nu numai.

Din acest motiv, Kim Kardashian a ținut să facă câteva precizări la starea de sănătate a soțului ei. Să îi explice astfel comportamentul din ultima vreme, printr-o serie de Instagram Stories.

„După cum știți mulți dintre voi, Kanye suferă de tulburare bipolară. Oricine are această boală sau are pe cineva drag care suferă de asta, știe cât este de complicat și de dureros. Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat familia acest lucru. Pentru că țin la viața privată a copiilor noștri și la intimitatea lui Kanye atunci când vine vorba despre sănătatea lui. Dar astăzi am simțit nevoia să vorbesc din cauza concepțiilor greșite ale multora asupra sănătății mintale”, își începe Kim Kardashian pledoaria.

„Cei care înțeleg bolile mentale și comportamentul compulsiv știu că familia este neputincioasă. Cu excepția cazului în care cel bolnav este minor. Unii oameni nu înțeleg că însuși cel cu probleme trebuie să își dorească ajutor, altfel încercările celor apropiați sunt în zadar.

Nebunia continuă: Kanye West vrea sa divorțeze de Kim, iar pe soacră o numește Kris Jong-Un!

Înțeleg unele critici asupra soțului meu, pentru că este persoană publică, iar acțiunile sale uneori pot provoca opinii și emoții puternice. Este o persoană minunată, dar complicată. Nu doar că este un om și artist de culoare, ci trebuie să facă față și presiunii/izolării pricinuită de tulburarea bipolară. Cei care îl cunosc pe Kanye știu că este un om bun. Știu că uneori cuvintele sale nu au nicio legătură cu adevăratele lui intenții.

Faptul că suferă de tulburare biploară nu face ca visele și creativitatea sa să fie mai puțin importante sau inexistente. Asta e parte a geniului său. Și, după cum ne-a demonstrat deja, multe dintre visele sale mărețe devin realitate

Vă rugăm ca mass-media și publicul să ne ofere compasiunea și empatia de care avem nevoie pentru a putea trece prin asta. Le mulțumim tuturor celor care și-au exprimat îngrijorarea față de starea lui Kanye. Mulțumim pentru înțelegere. Cu dragoste și recunoștință, Kim Kardashian West”, a scris ea pe Instagram.

Scrie un comentariu