Stiri externe Video

Cum a făcut Kim Kardashian haz de ea însăși la TV! VIDEO

Scris de Ana Kozma

Kim Kardashian are umor! A demonstrat acest lucru recent, în calitate de gazdă a celebrului show Saturday Night Live. Iată cum a făcut haz de ea însăși la TV. Nu doar de ea, ci de întreaga ei familie!

Cum a făcut Kim Kardashian haz de ea însăși la TV! VIDEO

Kim Kardashian a acceptat rolul de gazdă a emisiunii Saturday Night Live. A demonstrat tuturor că are umor, făcând public haz pe seama ei și a celebrei sale familii.

Pentru monologul de început, Kim a ales să poarte o salopetă roz mulată pe trup. „Știu, și eu sunt surprinsă să mă văd aici”, și-a început ea speech-ul. A făcut glume pe seama ei, dar și a membrilor familiei Kardashian-Jenner. A făcut haz de surorile Khloe și Kourtney, de fostul și actualul partener al mamei sale, Caitlyn Jenner, respectiv Corey Gamble.

Nici Kanye West nu a scăpat din vizorul fostei sale soții. „Atunci când am divorțat de el, totul s-a rezumat la un singur lucru: personalitatea lui”, a spus Kim Kardashian.

Seara a inclus și câteva sketchuri extrem de interesante. În unele și-au făcut apariția și surorile lui Kim.

Până și de propriul brand de lenjerie, Skims, a făcut Kim haz la tv. Cum? Făcând reclamă la o linie de lenjerie pentru… câini.

Kim Kardashian, acoperită COMPLET în negru, la MET Gala 2021

Scrie un comentariu