News Stiri externe

Kim Kardashian l-a convins pe Donald Trump sa elibereze o femeie din inchisoare!

Scris de Christian Stan

Kim Kardashian si-a gasit menirea. Principala ei preocupare acum este reforma in inchisori, iar vedeta lupta pentru ca femeile care sunt inchise pe nedrept sa fie eliberate din inchisoare. Un prim pas a fost facut, iar Alice Johnson a fost eliberata de Presedintele Trump dupa mai bine de doua decade petrecute in spatele gratiilor.

Intalnirea dintre Kim Kardashian si Donald Trump, din urma cu doua saptamani, produce deja efecte. Kim este preocupata acum de reforma in inchisori si a reusit sa elibereze o detinuta, dupa ce aceasta a petrecut mai bine de 20 de ani in spatele gratiilor.

Alice Johnson (stanga), alaturi de fiica ei. Alice a fost eliberata din inchisoare dupa 20 de ani.

Kim Kardashian militeaza pentru eliberarea lui Alice Johnson de luni de zile, insa abia dupa ce s-a intalnit cu Presedintele Trump a reusit sa o elibereze pe aceasta din inchisoare, dupa 20 de ani in spatele gratiilor. Alice a ajuns in inchisoare dupa ce a fost implicata intr-un scandal cu trafic de droguri si spalare de bani, insa se pare ca nu a avut nimic a face cu persoanele respective.

Alice a fost condamnata la 34 de ani de detentie, insa Kim Kardashian a reusit sa o elibereze acum. Presedintele Trump a anuntat pe Twitter saptamana trecuta comutarea sentintei, iar Kim si Alice urmeaza sa apara la NBC pe 14 iunie intr-un interviu exclusiv.

Scrie un comentariu