Stiri externe

Kim Kardashian, insarcinata si complet dezbracata pe Instagram!

Scris de Administrator

Mai indrazneata ca niciodata, Kim Kardashian si-a dezgolit trupul de femeie insarcinata. Nu insa in vreun pictorial platit cu sume fabuloase, ci gratis, pe Instagram!

kim-kardashian-dezbracata2

Kim Kardashian a renuntat la orice inhibitii si a pozat complet dezbracata, cu burtica de gravida la vedere! Nu insa in vreo revista celebra, contra unei sume fabuloase, ci gratis, pe Instagram! De ce a facut-o? Ei bine, a vrut sa puna capat zvonurilor conform carora nu ar fi de fapt insarcinata, ci ar urma sa devina din nou mamica prin intermediul unei mame surogat.

kim-kardashian-dezbracata1

„Mai intai spun despre mine ca sunt prea slaba, asa ca sigur pacalesc lumea. Apoi spun ca sunt prea grasa, asa ca sigur pacalesc lumea. In unele zile sunt pozata inainte sa mananc si par mai slaba, iar in alte zile sunt fotografiata imediat dupa masa si par mai grasa. Cred ca ma cunoasteti indeajuns de bine sa stiti ca as fi spus daca foloseam o mama surogat. Fiecare corp este diferit si fiecare sarcina la fel. Am invatat sa-mi iubesc trupul, oricum ar fi! O sa fiu si mai grasa de atat, iar asta e ceva frumos!”, a scris ea in dreptul imaginii.

Fotografia a strans aproape 2 milioane de like-uri pe Instagram.

kim-kardashian-kanye-west

Kim Kardashian este extrem de fericita ca a reusit, in sfarsit, sa ramana pentru a doua oara insarcinata, dupa o lunga perioada in care a incercat, fara succes. Si-a anuntat cea de-a doua sarcina in luna mai, iar o luna mai tarziu a recunoscut ca, de aceasta data, ea si Kanye West vor avea un baietel.

Kim Kardashian va deveni pentru a doua oara mamica la sfarsitul acestui an, cel mai probabil in luna decembrie.

Scrie un comentariu