News Stiri externe

Kim Kardashian, fara Photoshop! Iata cum arata in realitate vedeta!

Scris de Christian Stan

Kim Kardashian a petrecut un weekend alaturi de prietenele sale in Mexic, insa vedeta de reality-show a atras toata atentia pe plaja cu fizicul ei. Fotografii au surprins-o pe Kim asa cum este in realitate, complet diferita de imaginea pe care o afiseaza atunci cand pozeaza sexy in reviste.

Kim Kardashian fara Photoshop arata diferit si socant fata de imaginile cu care am fost obisnuiti. Vedeta de reality-show a fost surprinsa de paparazzi pe o plaja din Mexic, iar forma fizica a lui Kim este departe de cea pe care o promoveaza pe Social Media sau in paginile revistelor.

Kim s-a relaxat alaturi de un grup de 10 prietene in Mexic weekendul trecut, iar la plaja a purtat un costum vintage Dior, care nu o avantajeaza catusi de putin. Reactiile oamenilor nu au intarziat sa apara, cei mai multi fiind scaladizati de faptul ca vedeta vrea sa para tot timpul ceea ce nu este si promoveaza o imagine complet diferita de cea reala.

„Este socant ceea ce am vazut. Nu este Kim pe care o stiu din reviste”, scrie un fan.

„Isi bate joc de toata lumea. In realitate arata ca orice femeie obisnuita. Toate tratamentele si toti banii din lume nu au reusit sa o scape de celulita”.

Mai sus sunt cateva fotografii din pictorialul realizat pentru revista Paper, in care Kim aparea complet goala.

Scrie un comentariu