News

Kim Kardashian, pe val in Kuweit! Platita regeste sa deschida o magazin cu milkshake-uri!

Scris de Christian Stan

Starul de reality-show este pe val in Orientul Mijlociu. Anul trecut a participat la tot felul de evenimente din Dubai, insa de aceasta data Kim a ajuns in Kuweit, acolo unde a fost oaspete de onoare la deschiderea magazinului A Million Milkshakes din Avenues Mall.

Se zvoneste ca vedeta de reality-show Kim Kardashian a primit in jur de 300.000 de dolari de la omul de afaceri Ehab al-Aradi, pentru a-si face aparitia la deschiderea magazinului A Million Milkshakes din Avenues Mall din Kuweit City.

Imbracata intr-o rochie provocatoare, Kim si-a preparat mai multe milk-shake-uri dietetice si le-a degustat in fata presei si invitatilor prezenti la eveniment.

Pe de alta parte, Kim incearca din rasputeri sa divorteze de fostul ei sot, Kris Humphries, care incearca sa anuleze mariajul pe motiv de frauda. Cei doi s-au certat si pentru ca Humphries i-a cerut lui Kim sa-i inapoieze inelul de logodna, in valoare de 2 milioane de dolari, care are 20,5 carate si a fost creat de Lorraine Schwartz, iar aceasta refuza.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu