Stiri externe

Kim Kardashian, 11 controverse prin care a ajuns și mai celebră

Kim Kardashian este una din cele mai celebre vedete din lume în prezent, iar un mare merit al acestei faime îl are seria de întâmplări controversate din viața privată care au fost expuse în presă.

 

 

Kim Kardashian, 11 controverse prin care a ajuns și mai celebră

Cine este Kim Kardashian? Mulți ar spune vedetă de reality show, starletă, mega influencer pe social media, ori o tânără ce a devenit celebră prin controverse și scandaluri. Ultima variantă poate fi destul de plauzibilă dacă analizăm aceste 11 momente din cariera ei care au transformat-o într-una din celebritățile cele mai prezente în presa mondenă de pretutindeni.

1. Cocaina de pe marmură. Fotografia postată pe Instagram, al cărei detaliu a atras atenția tuturor: pe masa de marmură din fundal se pot observa două pete albe ce au fost comparate de mulți cu două linii de cocaină.

 

2. Scandalul corsetului. Kim a declanșat o avalanșă de critici după ce a apărut pe stradă cu fiica ei, aceasta din urmă purtând un corset la vârsta de doar 4 ani.

 

3. Sângele de vampir. Mare curaj a avut când a postat pe social media  fotografie în care are chipul acoperit de sânge, rezultatul înțepăturilor de ace din timpul terapiei PRP (Terapia Vampir) menită să îi regenereze tenul.

 

4. Selfie-ul nud. Chiar dacă și-a aplicat dungi negre pe zona intimă, Kim a stârnit multe critici după ce a postat pe Instagram această fotografie.

When you’re like I have nothing to wear LOL

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

5. A divorțat după 72 de zile. De Chris Humphries. După o nuntă ce a costat 18 milioane de dolari.

6. Zbieretele lui North West. Fiica ei a dat semne vizibile că nu se simte deloc bine la prezentarea de modă la care mama ei a ținut să o ducă.

 

7. Fundul neretușat. Mult s-a mai vorbit la începutul acestui an când au apărt fotografii realizatede paparazzi și care o prezentau pe vedetă în costum de baie, mai precis, silueta ei total diferită de cea din pozele oficiale.

 

 

8. Taylor Swift a rupt orice legătură de prietenie cu Kim după ce Kanye West a inclus o sosie a acesteia în clipul său, Famous… complet dezbrăcată.

9. Fundul fals? Kim a vrut să ne arate că nu și-a mărit fundul prin operație estetică și a scos la înaintare o radiografie… De parcă grăsimea injectată s-ar vedea într-o astfel de fotografie…

10. Cel mai celebru posterior. Această fotografie a șocat și a făcut înconjurul internetului.

 

11. Sex tape. Ei bine, cam așa a și devenit faimoasă. Printr-o casetă video în care apare făcând sex cu Ray J.

Scrie un comentariu