Stiri externe

Cat de bine arata Kim Basinger fara Photoshop! Nimeni nu i-ar da 60 de ani!

Scris de Christian Stan

Starul din „L.A. Confidential” a realizat un pictorial in desert pentru coperta noului numar al revistei independente FLAUNT, iar la 60 de ani Kim Basinger nu-si arata deloc varsta. In interviul acordat revistei, actrita vorbeste despre provocarile vietii si pericolul Social Media in randul tinerilor.

kim2

kim-basinger

La 60 de ani, Kim Basinger arata minunat in aceste fotografii alb-negru realizate de fotograful Yu Tsai pentru noul numar al revistei Flaunt. In interviul acordat revistei, actrita marturiseste ca nu ii este frica de nimic pe lumea aceasta. Kim a sarit din avion, a pus mana pe serpi si a inotat in ape adanci.

kim4

kim3

„Iubesc provocarile. Nu consider nimic ca fiind periculos. Filosofia mea personala este urmatoarea:  pana in momentul in care voi parasi aceasta Planeta vreau sa ma confrunt cu toate situatiile si lucrurile de care imi este frica. Nu conteaza ceea ce trebuie sa fac si cat de infricosator este, eu vreau sa-mi depasesc limitele si sa incerc totul”, spune Kim.

Totodata, actrita atrage atentia asupra pericolelor pe care le ridica in ziua de astazi Social Media.

„Modul in care tinerii comunica in momentul de fata este dubios. Sa nu te mai vezi fata in fata ci doar on-line nu este un lucru sanatos. Cred ca exista cateva aspecte negative legate de Social Media. Ma deranjeaza acest aspect de comunicare, in special cand ai copii adolescenti. Stiu foarte bine ceea ce vorbesc”, mai declara actrita.

Scrie un comentariu