Stiri externe

Khloe Kardashian si-a parasit iubitul pentru a-i fi alaturi fostului sot abia iesit din coma!

Scris de Administrator

Khloe Kardashian a facut, se pare, un gest pe care nu multe femei l-ar face! Mai exact, si-a parasit actualul iubit pentru a-I fi alaturi fostului sot, Lamar Odom, abia iesit din coma.

khloe-kardashian-si-iubitul

Khloe Kardashian si fostul iubit, James Harden

Khloe Kardashian si-a sacrificat actuala relatie de dragul fostului sot! Mai exact, l-a parasit pe iubitul ei, James Harden, pentru a-i putea fi alaturi, in momentele grele, lui Lamar Odom, fostul ei sot, abia iesit din coma.

khloe-kardashian-si-iubitul1

Vreme de cateva zile, Lamar Odom a stat pe patul de spital, in coma, dupa ce a fost gasit fara suflare intr-un bordel din Nevada. Consumase un cocktail periculos de droguri, iar sansele sa-si piarda viata au fost extrem de mari. Si-a revenit totusi, iar conform zvonurilor, primul lucru pe care l-a facut, desi sleit de puteri, a fost sa-i spuna “te iubesc” fostei sotii. Asta dupa ce Khloe Kardashian a stat lipita de patul sau de spital pe tot parcursul zilelor in care acesta era in coma.

khloe-kardashian-fost-sot2

Khloe Kardashian si Lamar Odom

Presa internationala speculeaza ca Lamar Odom are inca sentimente puternice fata de Khloe, iar sansele de impacare sunt mari acum, intrucat sora lui Kim Kardashian s-a despartit de iubitul ei, starul NBA James Harden, pentru a-i fi alaturi fostului sot in momentele grele.

Khloe Kardashian a jurat ca nu il va parasi pe Lamar in toata aceasta perioada, asta cu toate ca recuperarea lui s-ar putea intinde pe parcursul mai multor luni.

khloe-kardashian-fost-sot1

Dupa ce i-a uluit pana si pe medici cu puterea sa de a-si reveni miraculos, Lamar Odom a fost externat din spital si dus la o clinica de reabilitare.

Fostul baschetbalist respira acum singur, fara ajutorul aparatelor, isi poate misca mainile si picioarele, dar se pare ca nu se poate deplasa nici macar asistat fiind.

Scrie un comentariu