News

MARE SCANDAL in familia Kardashian! Khloe si Lamar divorteaza din cauza drogurilor!

Scris de Christian Stan

Un alt scandal loveste clanul Kardashian! Khloe si Lamar sunt in pragul divortului, iar asta din cauza faptului ca starul NBA este dependent de droguri. TMZ scrie ca Lamar a disparut de acasa de mai bine de 72 de ore si este de negasit.

khloe-omar

Nimeni nu stie cu adevarat ce se intampla in familia The Kardashians, insa cert este ca lucrurile nu sunt deloc roz intre Khloe si Lamar.

Dupa ce cateva femei au pretins ca au facut sex cu Lamar s-a aflat ca jucatorul de baschet mai are un viciu: este dependent de droguri. Lamar a incercat in cateva randuri sa renunte la substantele ilicite, iar in acest scop a intrat la reabilitare in august 2012, intr-o clinica specializata din San Diego. Pentru a nu scapa de sub controlul medicilor, Khloe a angajat garzi de corp care l-au pazit 24 de ore din 24, insa dupa trei saptamani Lamar parasea clinica cu mare scandal.

In luna iunie a acestui an, Lamar a revenit din nou la proastele obiceiuri, astfel ca mariajul sau cu Khloe Kardashian a intrat intr-o noua criza.

Jucatorul de baschet este dat disparut de 72 de ore, iar surse apropiate familiei declara ca acesta a parasit casa pe care o impartea cu sotia lui, dupa ce amandoi au decis ca este timpul pentru o pauza nedefinita.

Altii dau de inteles ca divortul dintre Khloe si Lamar este iminent.

Scrie un comentariu