Uncategorized

Khloe Kardashian divorteaza pentru a doua oara de Lamar Odom! Afla motivul!

Scris de Christian Stan

La sapte luni de cand a anulat actele de divort, Khloe Kardashian a revenit asupra deciziei de a se desparti de Lamar Odom. Decizia vine la doar doua saptamani de cand paparazzi l-au surprins pe Lamar savurand un pahar de alcool in timpul zilei, intr-un mall din Los Angeles.

lamar-odom-cocaina4

Khloe Kardashian revine asupra deciziei sale de divort de Lamar Odom. Khloe a introdus actele de divort pentru prima data in toamna anului trecut, insa a anulat procedura dupa ce Lamar a fost gasit in stare foarte grava intr-un bordel din Nevada, asta in urma unei supradoze de alcool si droguri.

lamar-odom-2

Lamar a trecut prin conditii critice pana cand s-a recuperat si a inceput din nou sa mearga si sa vorbeasca, insa fostul sportiv se pare ca nu a renuntat la viciul care era sa-l coste viata. Lamar a fost fotografiat in urma cu doua saptamani in timp ce a comandat un pahar cu bautura intr-un bar situat intr-un mall din Los Angeles.

Khloe a realizat in cele din urma ca fostul ei sot nu se mai poate schimba, iar actele de divort au fost reintroduse pe cale amiabila. Cei doi soti trebuie sa astepte acum o perioada de sase luni pana cand un judecator va da decizia definitiva.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu