Stiri externe

Kevin Spacey despre zvonurile ca ar fi gay: „Lasati oamenii sa-si traiasca viata cum doresc”

Scris de Christian Stan

Intr-un interviu acordat pentru The Hollywood Reporter, Kevin Spacey este confruntat din nou cu intrebarea arzatoare cu privire la orientarea sa sexuala. Kevin Spacey, despre care se banuieste ca ar fi gay, nu vrea sa confirme dar nici nu infirma zvonurile si refuza sa comenteze acest subiect.

house-of-cards-kevin-spacey-1

Kevin Spacey, in varsta de 54 de ani, este mereu confruntat in interviuri cu zvonurile despre orientarea lui sexuala, iar de fiecare data acesta refuza sa vorbeasca si sa comenteze pe seama lor.

„Lasati oamenii sa-si traiasca viata asa cum doresc. In cele din urma vom fi judecati o mai mare autoritate decat Entertainmen Weekly”, spune Spacey in interviul acordat pentru The Hollywood Reporter.

„Poate ca am locuit mai mult in Anglia in ultimii ani, insa sunt inca un cetatean american si nu am renuntat la dreptul meu la viata privata. Oamenii au motive diferite pentru modul in care isi traiesc viata, astfel ca nu ii poti pune pe toti in aceeasi cutie. Sunt anumite limite in ceea ce priveste dezvaluirile pentru mass-media pe care nu le depasesc si nici nu le voi depasi vreodata. Trebuie sa intelegeti ca oamenii care nu doresc sa-si dezbata public viata privata nu traiesc o minciuna. Aceasta este o prezumtie tentata a majoritatii”, continua Spacey.

Scrie un comentariu