Stiri externe

Kelly Rowland, nunta in mare secret pe o plaja din Costa Rica!

Scris de Christian Stan

Fosta componenta a trupei Destiny’s Child s-a maritat in secret vinerea trecuta, pe o plaja din Costa Rica. Kelly a ajuns la altar alaturi de iubitul ei Tim Witherspoon, iar la ceremonia la care au luat parte 30 de persoane au fost prezenti Beyonce, sora ei Solange dar si mama lor, Tina Knowles.

kelly-rowland

Kelly Rowland este o femeie maritata! Fosta componenta a trupei Destiny’s Child i-a spus DA iubitului ei Tim Witherspoon in cadrul unei ceremonii religioase restranse, desfasurate vinerea trecuta pe o plaja din Costa Rica. La eveniment au luat parte in jur de 30 de persoane, apropiati ai celor doi, printre care si fosta colega a lui Kelly, Beyonce Knowles.

kelly2

costa-rica

Tim Witherspoon si Kelly Rowland formeaza un cuplu de mai bine de patru ani, iar cantareata a fost ceruta de nevasta tocmai pe Skype. Anul trecut, Kelly se afla in Bulgaria cand Tim nu a mai putut astepta si i-a propus sa se marite cu el. Tim a fost boxer profesionist in anii de tinerete, insa acum s-a retras din activitate si este un prosper om de afaceri.

Scrie un comentariu