Stiri externe

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani! Răpusă de cancer la sân!

Scris de Ana Kozma

Kelly Preston a murit la 57 de ani, răpusă de o boală necruțătoare! Soția lui John Travolta suferea de 2 ani de cancer la sân, iar ieri a pierdut lupta pentru viață.

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani! Răpusă de cancer la sân!

Actrița Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani. Tragica veste a fost confirmată de un reprezentant al familiei.

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, preaiubită soție și mamă, a murit după o luptă de 2 ani contra cancerului la sân. A ales să țină această luptă departe de ochii curioșilor. Făcea tratament deja de mai multă vreme, fiind sprijinită de familie și prieteni foarte apropiați. A fost un suflet luminos, frumos și iubitor. Îi păsa enorm de ceilalți și însuflețea tot ce atingea. Familia roagă la înțelegere și intimitate în acest moment dureros”, este anunțul oficial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta) pe

John Travolta a anunțat și el, cu durere în suflet, pe Instagram, decesul soției sale.

John Travolta si Kelly Preston au devenit din nou parinti

„Cu inima grea, vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul de sân. Ea a luptat curajoasă, având de partea sa dragostea și sprijinul atâtor persoane. Eu și familia mea vom fi veșnic recunoscători medicilor și asistentelor ei de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor medicale care au ajutat, precum și multor prieteni și persoane dragi care ne-au fost alături. Iubirea și viața lui Kelly vor rămâne mereu în sufletele noastre. Voi avea nevoie de timp să le fiu alături copiilor mei care tocmai și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare dacă voi dispărea o perioadă. Dar să știți că voi simți dragostea voastră în săptămânile și lunile următoare”, a scris actorul pe rețeaua de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta) pe

Kelly Preston era soția lui John Travolta de aproape 29 de ani. Au avut împreună 3 copii: Ella, Benjamin și Jett Travolta. Acesta din urmă însă a murit la vârsta de 16 ani (16 ianuarie 2009).

Kelly Preston a jucat în filme precum SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) și For Love of the Game (1999).

Scrie un comentariu