Stiri externe

Dezmat in Thailanda! Cum si-a sarbatorit Kellan Lutz ziua de nastere!

Scris de Christian Stan

Kellan Lutz si-a sarbatorit ziua de nastere in Thailanda, acesta fiind invitat special alaturi de mai multi prieteni sa petreaca o saptamana la Phucket cu prilejul deschiderii sezonului la Nikki Beach. Actorul din „Hercules” a avut parte de o surpriza de ziua sa de nastere, fiind celebrat de un „ingeras” blond calare pe un elefant.

kellan-lutz-thailanda

kellan2

Mare petrecere mare la Nikki Beach din Phucket, Thailanda, cu prilejul deschiderii oficiale a sezonului. Kellan Lutz a fost invitat special sa petreaca o saptamana aici, alaturi de un grup de prieteni, cu atat mai mult cu cat actorul din „Hercules” si-a sarbatorit sambata ziua de nastere.

lutz3

Kellan Lutz a avut parte de o surpriza la petrecerea aniversara, la un moment dat un „ingeras” blond facandu-si aparitia calare pe un elefant.Lutz a fost insotit in Thailanda de sase prieteni, iar „ingerasul” a fost singura Eva prezenta la eveniment. Toti baietii au purtat tricouri speciale, inscripitionate pe ambele parti cu mesajul: „A celebration of life… Where It Happens Phucket, Happy Birthday Kellan”.

kelan5

La sfarsitul anului trecut se zvonea ca actorul are o relatie cu Miley Cyrus, acestia petrecand impreuna o noapte la Miami, insa se pare ca nu s-a intamplat nimic serios intre cei doi.

Scrie un comentariu