Stiri externe Video

Katy Perry a oferit un show de zile mari la Super Bowl! A facut twerking cu Lenny Kravitz! VIDEO

Scris de Administrator

Katy Perry a fost artista care anul acesta a oferit un show de zile mari in cadrul Super Bowl! A cantat cateva dintre cele mai indragite hituri, a schimbat mai multe tinute si a avut invitati de seama precum Lenny Kravitz si Missy Elliot!

katy-perry-superbowl14

Katy Perry a facut super show la Super Bowl! A aparut pe scena purtand o rochie „in flacari” si calarind un tigru supradimensionat din metal!

katy-perry-superbowl5 katy-perry-superbowl4 katy-perry-superbowl3 katy-perry-superbowl2 katy-perry-superbowl1 katy-perry-superbowl katy-perry-superbowl11

Dansatorii imbracati in costumatii inedite ce ii faceau sa para niste piese pe tabla de sah au completat perfect show-ul artistei, iar Lenny Kravitz a acompaniat-o la chitara in timp ce Katy a cantat cele mai cunoscute piese din repertoriul ei. Spre deliciul publicului, Katy Perry a oferit si cateva miscari de twerking in fata lui Lenny Kravitz.

katy-perry-superbowl6 katy-perry-superbowl7 katy-perry-superbowl8

Pe intreg parcursul show-ului, Katy Perry a schimbat cateva tinute. In timp ce interpreta hitul „Fireworks”, a stat suspendata in aer, purtand o rochie argintie lunga, cu crapatura adanca in partea de jos.

katy-perry-superbowl9 katy-perry-superbowl10

Mai apoi, dupa cum a promis inca de acum o saptamana, a adus pe scena cativa rechini. Este vorba despre dansatorii ei, imbracati in fioroasele fapturi. S-a intamplat in timpul piesei „California Girls”, iar Katy a purtat un costum multicolor.

katy-perry-superbowl12 katy-perry-superbowl13

Un alt oaspete de seama in cadrul show-ului ei a fost Missy Elliot. Cele doua au pus in scena un spectacol de exceptie care s-a bucurat de mare succes.

Scrie un comentariu