Stiri externe

Katy Perry l-a uitat pe John Meyer! Afla cine este noul iubit al cantaretei!

Scris de Christian Stan

La cateva luni de la despartirea de John Meyer, Katy Perry pare sa aiba un nou iubit pe care l-a si scos in lume joi seara, la New York. Cei doi au luat cina impreuna si au fost invitati, ulterior, sa ia parte la petrecerea organizata dupa premiera noului film al francizei „Spiderman”.

katy-perry-iubit

La cateva luni dupa ce a pus punct relatiei sale de 18 luni cu John Meyer, Katy Perry are un nou iubit. Cantareata a pus ochii pe ceva vreme pe DJ-ul Diplo, alaturi de care a fost vazuta la Festivalul de muzica de la Coachella si joia trecuta la New York.

diplo

Cei doi au luat cina la Marlton Hotel, iar ulterior au participat la petrecerea organizata cu prilejul premierei noului film din seria „Spider-Man”. Katy si Diplo si-au continuat seara la clubul Up and Down, acolo unde era prezent si Leonardo DiCaprio, si au plecat la acelasi hotel impreuna.

Katy Perry si DJ-ul Diplo sunt prieteni de multi ani, insa se pare ca relatia lor a capatat o nuanta amoroasa in ultima vreme. In ciuda faptului ca au fost surprinsi impreuna, niciunul nu doreste sa confirme speculatiile.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu