News

A primit inelul de logodna de Valentine’s Day! Afla ce cantareata va ajunge din nou la altar, la un an dupa divort?

Scris de Christian Stan

La un an de cand a divortat de Russell Brand, Katy Perry pare din nou pregatita sa ajunga la Altar. De aceasta data alaturi de John Meyer, cu care are o relatie de aproape 10 luni. Katy si John s-au logodit de Valentine’s Day, iar cantareata a fost fotografiata purtand pe deget un inel cu un rubin in forma de inima.

katy-ring

katy-perry-john-meyer

In ciuda carcotasilor care nu le dadeau prea multe sanse, iata ca John Meyer si Katy Perry se pregatesc acum sa-si uneasca destinele. La un an de la pronuntarea divortului de Russell Brand, cantareata americana s-a logodit cu noul ei iubit.

De Valentine’s Day, Katy Perry a fost fotografiata purtand pe mana un inel de logodna cu un rubin sub forma de inima. Cei doi si-au petrecut Ziua Indragostitilor luand o cina romantica la restaurantul Vincenti din Brentwood, California.

John Meyer si Katy Perry s-au afisat impreuna si la Premiile Grammy, acolo unde presa a observat ca artista nu se afla in cele mai bune relatii cu Rihanna, cea care i-a fost prietena buna foarte multa vreme. Se pare ca Perry nu poate accepta faptul ca Rihanna s-a impacat cu Chris Brown.

Scrie un comentariu