Stiri externe

Katy Perry isi amana nunta din cauza virusului Corona! Se amana si Billboard Music Awards!

Scris de Ana Kozma

Vedete precum Katy Perry si Orlando Bloom sau Emma Stone isi amana nuntile din cauza epidemiei de Coronavirus. La fel se intampla si cu evenimente cum ar fi Billboard Music Awards!

Katy Perry si amana nunta din cauza virusului Corona! Se amana si Billboard Music Awards!

Katy Perry si Orlando Bloom au ales sa isi amane nunta din cauza pandemiei de Coronavirus. Celebrul actor a spus ca nunta va avea loc in strainatate si nu vrea sa puna pe nimeni in situatia de a calatori acum.

Conform presei internationale, cei doi planuiau ca nunta sa aiba loc in Japonia. Dar cu peste 1500 de cazuri confirmate de COVID-19 in Japonia, Katy si Orlando nu vor sa riste. Katy Perry nu si-ar dori sa amane nunta, insa situatia actuala ii cere acest lucru.

Apropiatii celor doi au dezvaluit presei ca exista posibilitatea ca acestia sa faca o nuta restransa, acasa, iar evenimentul in Japonia sa se desfasoare cand situatia o va permite.

Katy Perry si Orlando Bloom nu sunt singurele celebritati nevoite sa isi amane planurile de nunta. Actrita Emma Stone si Dave McCary ar fi trebuit sa se casatoreasca weekend-ul acesta in Los Angeles. Au amanat insa evenimentul pana la o data ce nu a fost inca stabilita.

De asemenea, Billboard Music Awards 2020 a fost amanat tot din cauza Coronavirusului. Trebuie sa se desfasoare pe 29 aprilie in Las Vegas, dar deocamdata nu a fost anuntata o alta data. Kelly Clarkson va fi pentru a treia oara gaza acestui show.

Tot din pricina epidemiei COVID-19 au fost amanate evenimente precum Latin Music Awards si LatinFest+.

Katy Perry se pregateste sa devina mama! A dezvaluit vestea in noul ei clip!

Scrie un comentariu