Stiri externe

Permutari in dragoste! Cine sunt noile cupluri mondene?

Scris de Christian Stan

La doi ani si jumatate de la mediatizatul divort, Tom Cruise si Katie Holmes se pare ca si-au gasit din nou o mare iubire. Fostii soti au facut combinatii amoroase cu alti doi fosti soti, Miranda Kerr si Orlando Bloom. In vreme ce Tom se pare ca a pus ochii pe Miranda, Katie Holmes s-a amorezat pana peste cap de Orlando Bloom.

cruise-holmes-bloom-kerr-pp1

Increngaturi ca in Melrose Place se intampla si in realitate. La doi ani si jumatate dupa divort, Tom Cruise si Katie Holmes par pregatiti de noi relatii amoroase. Daca Tom Cruise a pus ochii de Miranda Kerr, alaturi de care joaca in „Mission Impossible 5”, se pare ca nici Katie Holmes nu sta locului si ataca la fostul sot al Mirandei, Orlando Bloom.  

Zvonurile ca Orlando Bloom ar avea relatii fie cu Selena Gomez fie cu Liv Tyler s-au dovedit a fi false, iar actorul iese mai nou la cine romantice alaturi de Katie Holmes.

„Katie a fost cea care a facut primul pas si l-a invitat de mai multe ori la cina pe Orlando Bloom. Se simt foarte bine impreuna si se afla la inceputul unei relatii discrete” declara un apropiat al celor doi.

Scrie un comentariu