Stiri externe

Kate Winslet, mai slaba in reviste decat in realitate! Dovada ca Photoshop-ul face minuni!

Scris de Administrator

Desi nu a fost niciodata o femeie slaba si s-a declarat impotriva editarii fotografiilor in Photoshop, Kate Winslet apare, pe coperta unei faimoase reviste, cu o silueta mult mai bine definita decat in realitate!

kate-winslet

Kate Winslet a fost extrem de furioasa in anul 2003, atunci cand a realizat o sedinta foto pentru coperta reviste GQ, iar imaginile au fost mult prea editate pentru ca ea sa para mai slaba decat este in realitate. Iata insa ca acest episod se repeta!

kate-winslet2

La doar cateva saptamani dupa ce actrita si-a etalat trupul voluptos intr-un costum de baie negru, in timpul unei vacante petrecute in Noua Zeelanda, acum a aparut mult mai slaba pe coperta revistei Harper’s Bazaar UK.

kate-winslet1

Picioarele ei, care pe plaja s-a vazut ca nu sunt in cea mai buna forma, par mult mai lungi si mai subtiri in paginile revistei.

Acum 12 ani, Kate Winslet s-a declarat total impotriva Photoshop-ului si a vorbit dur la adresa revistei GQ.

kate-winslet4

„Retusarile sunt in exces. Eu nu arat asa, si, mai important decat atat, nu-mi doresc sa arat asa. Chiar am o poza pe care fotograful mi-a dat-o in ziua sedintei foto si va pot spune ca mi-au redus mult dimensiunile. Din punctul meu de vedere, arata foarte bine la inceput”, a tunat si a fulgerat actrita la vremea respectiva.

„Am riduri vizibile si mereu cand ma uit la afisele filmelor in care joc ii cert pe cei care au prelucrat fotografiile”, a mai adaugat Kate Winslet.

kate-winslet3

Kate Winslet este casatorita cu Ned Rocknroll si impreuna au un fiu pe nume Bear Blaze. De asemenea, actrita mai are o fiica in varsta de 14 ani, pe nume Mia, si un fiu in varsta de 11 ani, Joe, din doua casnicii anterioare.

In paginile revistei Harper’s Bazaar UK, Kate Winslet a dezvaluit ca este impotriva operatiilor estetice si ca se mentine exclusiv cu ajutorul produselor de infrumusetare.

Scrie un comentariu