News Style Radar

Sedinta foto incendiara pentru promovarea colectiei de toamna/iarna 2013 Versace! Kate Moss a pozat goala!

Scris de Administrator

Donatella Versace spune despre campania de promovare a noi colectii de toamna/iarna 2013 Versace ca reprezinta “revenirea la puterea bruta a hainelor si a modelelor”. Spune ca nu s-au folosit decoruri si elemente care sa distraga atentia, intocmai pentru a evidentia aceasta idee.

o-KATE-MOSS-PLAYBOY-COVER-facebook

Supermodelul de origine britanica Kate Moss, favorita casei Versace, apare in doua dintre fotografiile din campania de promovare a noii colectii. In vreme ce in prima imagine poarta doar o haina de blana in nuante de galben si negru, in cea de-a doua este complet dezbracata, partile intime fiindu-i acoperite de 3 genti.

autumn-winter-versace1

autumn-winter-versace

Gentile pe care le promoveaza Kate Moss poarta numele Demetra, fac parte din linia Vanitas si sunt disponibile in 3 variante – negru, galben si rosu. Pretul unui astfel de accesoriu se ridica la suma de 1.505 lire sterline.

autumn-winter-versace2

Celelalte modele care apar in sedinta foto sunt ceva mai imbracate decat Kate Moss. Saskia de Brauw, model de origine olandeza care a mai colaborata pana acum cu brand-uri precum Givencgy, Versace, MaxMara, Chanel, Loewe, Fendi, Prada, Giorgio Armani si Lanvin, afiseaza un look punk.

autumn-winter-versace3

Travis Smith, Dominik Bauer si Matt Trethe apar si ei in sedinta foto realizata de Mert Alas & Marcu Piggot.

autumn-winter-versace4

Directorul artistic este Giovanni Bianco, in vreme ce Melanie Ward si David Bradshaw s-au ocupat de partea stilistica a sedintei foto.

autumn-winter-versace5

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu