Stiri externe

Kate Moss, detronata de sora ei mai mica!

Scris de Administrator

Ajunsa deja la varsta de 40 de ani, Kate Moss este pe cale de a-si pierde locul in topul celor mai bine cotate supermodele ale lumii, in favoarte surorii sale mai mici, Lottie. Adolescenta de 16 ani a semnat recent un contract cu o prestigioasa agentie de modele si este pe cale sa-si faca debutul in lumea fashion.

kate-moss-sora-mica4

Sora cea mica a lui Kate Moss ii calca pe urme acesteia in lumea fashion. Lottie Moss a semnat de curand un contract cu agentia Storm Models, exact aceeasi agentie care a descoperit-o si pe Kate, in momentul in care aceasta avea doar 14 ani.

kate-moss-sora-mica3

Cu ocazia implinirii varstei de 16 ani, Lottie a postat pe Twitter primele fotografii profesionale, realizate recent pentru book-ul ei de model.

kate-moss-sora-mica2

La fel au facut si reprezentantii celebrei agentii de modele, vizibil mandri de noua lor achizitie. I-au urat adolescentei toate cele bune prin intermediul aceleiasi retele de socializare, postand mesajul: „La multi ani superbei Lottie Moss!”

kate-moss-sora-mica1

La prima vedere, Lottie seamana izbitor cu sora ei mai mare, pe vremea cand si aceasta era doar o adolescenta.

kate-moss-sora-mica

Lottie Moss este sora vitrega a lui Kate, fiica lui Peter Moss si a celei de-a doua sotii a acestuia, Inger.

kate-moss-sora-mica5

Atunci cand Kate Moss s-a casatorit in anul 2011 cu Jamie Hince, Lottie a fost una dintre cele 15 domnisoare de onoare si chiar si atunci, desi avea doar 13 ani, frumusetea ei era una rapitoare.

Scrie un comentariu