Stiri externe

Kate Moss a ajuns pe mana politiei dupa ce a facut scandal in avion!

Scris de Administrator

Kate Moss a ajuns ieri pe mana politiei dupa ce a facut scandal in avion, in timpul unui zbor pe ruta Bodrum – Londra! Iata ce s-a intamplat, mai exact, la bordul aeronavei!

kate-moss

Kate Moss a ajuns sa fie escortata de politie, ieri, la coborarea dintr-un avion. Si nu pentru ca este vedeta si a avut parte de vreun tratament preferential. Ba din contra! Supermodelul a ajuns pe mana autoritatilor dupa ce a facut scandal intr-un avion al companiei Easy Jet, ce zbura din Bodrum (Trucia) catre Londra.

kate-moss1

Kate Moss a scapat insa ca prin urechile acului, intrucat nicio plangere nu a fost depusa impotriva ei, iar in consecinta nu a fost arestata.

kate-moss2

Kate Moss este unul dintre cele mai bine cotate supermodele ale tuturor timpurilor. A fost descoperita pe vremea cand avea doar 14 ani, iar de atunci a aparut pe copertele celor mai prestigioase reviste de moda si a lucrat cu designeri de top, precum Stella McCartney sau Louis Vuitton. Este cunoscuta pentru felul ei vulcanic de a fi, dar si pentru ca este din cale afara de petrecareata.

kate-moss3

Mai mult, nu este prima oara cand Kate Moss ajunge pe primele pagini ale tabloidelor din pricina unui scandal. Spre exemplu, in luna martie, supermodelul a avut o altercatie cu un paparazzo, in fata unui club din Paris.

Scrie un comentariu