Stiri externe

Kate Moss si Johnny Depp, din nou impreuna dupa 15 ani!

Scris de Christian Stan

Au fost protagonistii unei relatii tumultoase de amor intre 1994 si 1998, care a lasat-o pe Kate cu inima franta. Dupa mai bine de 15 ani, Johnny Depp si Kate Moss formeaza din nou un cuplu, insa doar in scop artistic. Cei doi joaca in cel mai nou clip al lui Sir Paul McCartney.

kate-moss-johnny-depp

Johnny Depp si Kate Moss au lasat supararile de o parte de dragul lui Paul McCartney si formeaza din nou un cuplu, in cel mai nou clip al fostului Beatles, la piesa „Queenie Eye”. Dupa mai bine de 15 ani, Johnny si Kate s-au reunit in ciuda faptului ca intre ei exista inca resentimente si nu si-au mai vorbit din momentul despartirii.

„Cand sunt in public la acelasi eveniment incearca sa se evite pentru ca despartirea a fost urata. De aceasta data insa nu l-au putut refuza pe Paul, astfel ca de dragul prieteniei cu fostul Beatles au acceptat provocarea”, declara o sursa apropiata pentru Daily Mail.

Se pare ca Johnny Depp si Kate Moss nu sunt insa sigurele vedete care apar in clipul nou al lui Paul, la filmari participand si Meryl Streep si Gary Barlow.

Scrie un comentariu