Stiri externe

Goala pentru Playboy!

Scris de Administrator

Celebra revista Playboy aniverseaza anul acesta 60 de ani de la lansare, iar Kate Moss este vedeta care renunta la haine pentru un pictorial incendiar ce va aparea pe coperta si in paginile revistei cu iepurasi.

kate-moss-playboy3

Se pare ca petrecerea de lansare a editiei aniversare de 60 de ani a revistei Playboy urmeaza sa se desfasoare curand la Londra. Cea care va trona pe coperta acestei editii aniversare si despre care se spune ca va arata absolut totul in paginile revistei cu iepurasi este insasi Kate Moss.

kate-moss-playboy1

In plus, se pare ca supermodelul va purta cateva dintre celebrele accesorii Playboy, printre care faimoasele urechi de iepuras si o pereche de catuse!

Playboy planuia un eveniment de amploare in Los Angeles, in cinstea lui Kate si a aniversarii de 60 de ani, dar ea are ceva probleme cu viza, astfel incat petrecerea a fost mutata la Londra”, a dezvaluit o sursa presei internationale.

kate-moss-playboy

Sedinta foto incendiara a fost realizata de Marcus Pigott si Mert Atlas, fotografi celebri care au lucrat pana acum cu staruri internationale precum Lady Gaga, Jennifer Lopez si Madonna.

Mult asteptatul numar al revistei Playboy va aparea in luna decembrie.

kate-moss-playboy2

In plus, Kate Moss va poza si pe coperta editiei de primavara a revistei Vogue (Marea Britanie). Este pentru a 33-a oara cand supermodelul apare pe prima pagina a prestigioasei reviste, insa prima oara cand se va implica si in procesul de creatie.

Scrie un comentariu