ADPM Cool Stiri externe

Kate Moss devine designer de interior! Cum arata prima casa decorata in totalitate de ea

Scris de Administrator

Kate Moss a hotarat sa isi extinda aria de activitate, iar mai nou se vrea designer de interior. Supermodelul a decorat deja, in intregime, o casa de lux din zona rurala a Angliei. Iata cum a iesit si cat costa impresionanta proprietate!

Kate-Moss-The-Lakes

A devenit cunoscuta in calitate de model, iar intre timp a mai adaugat in CV-ul ei si alte lucruri, cum ar fi actrita sau fashion designer. Dar Kate Moss nu se opreste aici, iar mai nou se vrea designer de interior.

kate-moss-casa1

Tocmai a terminat de decorat o casa, iar rezultatul este unul spectaculos, semn ca se pricepe de minune si la asta. Dorindu-si sa creeze iluzia unei pietre pretioase ascunse in inima padurii, Kate Moss a decorat cum a stiut ea mai bine casa cu 5 dormitoare spatioase si piscina privata.

kate-moss-casa2

Proprietatea se afla la o distanta de o ora jumate de Londra, undeva in zona rurala a Angliei, iar pretul ei porneste de la 2.5 milioane de lire sterline.

kate-moss-casa3

Bucataria se vrea a fi “inima casei”, in vreme ce dormitorul principal ofera tot luxul si confortul de care cineva ar putea avea nevoie.

kate-moss-casa4 kate-moss-casa5

Scrie un comentariu