News

Cum se „fabrica” un print? Afla ce dieta a adoptat Kate Middleton pentru a ramane insarcinata!

Scris de Christian Stan

Printul William si Kate Middleton au confirmat in aceasta saptamana vestea ca asteapta un mostenitor, insa conceperea Printului nu a fost deloc un lucru usor. Pentru a ramane insarcinata, Kate Middleton a urmat o dieta stricta ce a implicat renuntarea la dulciuri, pizza, tigari si cafea.

Kate Middleton si Printul William vor deveni parinti in vara anului 2013, Ducesa de Cambridge confirmand in aceasta saptamana vestea ca este insarcinata.

Apropiati ai cuplului au declarant ca Ducesa s-a straduit sa ramana insarcinata si si-a schimbat radical modul de viata pentru a concepe copilul mult mai usor. Se pare ca decizia a fost luata dupa ce cuplul a luat parte, in luna iunie, la nunta unei prietene apropiate a lui Kate.

Acesta a apelat la sfaturile unui medic specialist in fertilizare, care a sfatuit-o pe printesa sa renunte complet la alcool si la tigarile pe care le fuma ocazional. Kate a fost nevoita sa nu mai manance nici pizza si sa renunte la dulciurile ei preferate, ursuletii Haribo. Mai mult, Kate a mai renuntat si la cafeaua Starbucks, pe care obsinuia s-o ia zilnic dintr-o cafenea de langa Palatul Kesington.

Toate acestea au fost inlocuite cu legume si fructe, preponderente in regimul de viata al Ducesei fiind legumele bogate in acid folic, precum varza de Bruxelles sau ardeiul gras, care faciliteaza procedeul de fertilizare.

Scrie un comentariu