Stiri externe

Kate Middleton, criticata de Keira Knightley pentru ca ar afisa o imagine falsa dupa nastere

Scris de Alexandru Manea

Actrita Keira Kightley o critica pe Ducesa de Cambridge sustinand ca afiseaza o imagine falsa, nerealista, dand ca exemplu si faptul ca s-a afisat impecabil, machiata si pe tocuri, la doar sapte ore dupa nastere, cand a iesit din maternitate.

Kate Middleton, atacata de Keira Knightley pentru ca ar afisa o imagine falsa dupa nastere

Kate Middleton a uimit pe toata lumea in primavara acestui an cand a iesit din maternitate la doar sapte ore dupa nastere, imbracata elegant, cu tocuri, machiata si afisdand un look impecabil. La fel de impecabila a iesit in public si dupa primele doua nasteri. Actrita Keira Knightley ia acum atitudine si iese la inaintare cu critici la adresa Ducesei de Cambridge sustinand ca aceasta afiseaza o imagine falsa si ca isi ascunde durerea.

Aceasta este de parere ca imaginea perfecta pe care o afiseaza Ducesa le poate oferi femeilor de rand asteptari nerealiste si daunatoare referitor la nastere si la cum ar trebui sa arate o mamica dupa nastere.

„Ducesa a iesit din maternitate la sapte ore de la nastere, machiata si purtand tocuri inalte, imaginea pe care toata lumea vrea sa o vada. (…)  Ascunde durerea, corpurile noastre care se transforma, sanii lasati si hormonii nostri care ne provoaca furie. Arati frumos si elegant, dar nu arati si partea negativa, Kate. (…)  Sapte ore dupa lupta ta cu viata si cu moartea, sapte ore dupa ce corpul tau a suferit, iar o vietate plina de sange, care tipa, iese. Nu gesticuleaza si nu vorbeste. (…) Apari cu fetita ta si astepti sa fii asaltata de fotografi. E simplu. Se intampla zilnic. Nu trebuie sa te prefaci ca e usor“, a comentat actrita.

Care e mai influenta? Kate Middleton sau Meghan Markle?

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu