Stiri externe Style Judgement

Kate Middleton, apariție într-un sacou Zara de 60 de lire

Scris de Ana Kozma

Deși poate purta întotdeauna creații exclusiviste de la branduri de lux, Kate Middleton preferă adesea hainele de la branduri mass-market, accesibile oricui. Recent, Ducesa a apărut în Scoția, la un eveniment, cu un sacou Zara în valoare de 60 de lire.

Kate Middleton, apariție într-un sacou Zara de 60 de lire

Kate Middleton este un style icon, iar o mulțime de femei din întreaga lume se inspiră din stilul ei vestimentar. Cu toate că poate avea acces la piese exclusiviste de la branduri de lux, iată că Ducesa de Cambridge poartă uneori haine și accesorii mass-market, accesibile oricui.

În prezent, Kate Middleton și Prințul William desfășoară un turneu regal. La un eveniment desfășurat în Scoția zilele trecute, Ducesa a atras toate privirile purtând un sacou Zara de 60 de lire sterline. O piesă foarte reușită și extrem de versatilă care poate fi asortată în multe feluri.

Kate Middleton a ales să poarte acest blazer cu o fustă midi cu pliuri într-o nuanță ce se regăsește pe steagul Scoției. Și-a completat ținuta cu un clutch și stiletto din piele întoarsă.

Prințul William și Kate Middleton, 10 ani de la nuntă. Cele mai frumoase imagini!

Scrie un comentariu